background img
banner
banner

Τελείωσε με τον επιθετικό Μιχάλη Φράγκο

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Το ραντεβού αργά το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου ανάμεσα στον γενικό αρχηγό του Παναιγιάλειου Γιάννη Γεωργιάδη και τον κεντρικό αμυντικό της Αιγείρας / Ακράτας Δημήτρη Μαγγίνα, εξελίχθηκε ομαλά με τις δυο πλευρές να πλησιάζουν στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από την μεταξύ τους συνεργασία.

Για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό υπήρχε ενδιαφέρον από πλευράς Παναιγιάλειου από τον περασμένο Γενάρη, τότε που είχε γίνει και η πρώτη προσέγγιση στον Δημήτρη Μαγγίνα.
Η έλλειψη λύσεων στο κέντρο της άμυνας των μελανόλευκων, επανέφερε στο προσκήνιο τον γνωστό αμυντικό, που αναμένεται να ντυθεί στα μελανόλευκα. Αρκετά καλά τα πήγαν σε αυτή τη θέση την προηγούμενη περίοδο ο Τάκης Παπαδόπουλος, με τον Νίκο Μαχαίρα, τον Μιχάλη Σπανό,τον Ανδρέα Χούσα αλλά και τον Θόδωρο Κοτσόκολο, ο οποίος αν και η φυσική του θέση είναι αμυντικό χαφ, αυτό δεν τον εμπόδισε να ξεχωρίσει αγωνιζόμενος και στο κέντρο της άμυνας.

Όλοι οι προαναφερόμενοι ποδοσφαίριστές θα βρίσκονται και πάλι μαζί στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ντύνεται στα μελανόλευκα και ο Μιχάλης Φράγκος

Τον είχε αντίπαλο ο Παναιγιάλειος στις αναμετρήσεις του με τον Φωκικό, πλέον αναμένεται να τον έχει …δικό του στο επόμενο πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική.

Μιλάμε για τον 33χρονο επιθετικό Μιχάλη Φράγκο (22/05/1990), ο οποίος μετά την Κύπρο αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηρόδοτο και τον ΠΑΟ Ρουφ,

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θρασύβουλο Φυλής το καλοκαίρι του 2008 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε αρκετούς συλλόγους σε επίπεδο Β’ εθνικής, όπως οι: Διαγόρας Ρόδου, Πανηλειακός, Ρόδος, Φωκικός, ΠΑΣ Λαμία, ΓΣ Καλλιθέα και ΑΕΛ Καλλονής.

Την αγωνιστική σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε εκ νέου με την ομάδα της Λαμίας, αυτή τη φορά στην Super League, πραγματοποιώντας 9 συμμετοχές.

Την επόμενη χρονιά (2018-19) αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου, όπου είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και της ιστορικής ανόδου στην Α’ εθνική για τους θεσσαλούς.

Το 2020 έκανε το βήμα για το εξωτερικό αγωνιζόμενος στην Κύπρο με τη φανέλα της ΠΑΕΕΚ.

Την σεζόν 2021-22 έπαιξε στην 4η κατηγορία της Γερμανίας με την ομάδα VfB AuerBach, κάνοντας γεμάτη αγωνιστικά χρονιά και πετυχαίνοντας μάλιστα 10 γκολ!

Η ενημέρωση που μας έρχεται από τους διοικούντες του Παναιγιάλειου, είναι ότι ολοκληρώθηκε και με αυτόν η μεταγραφή του για την επίθεση της ομάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr