background img
banner
banner

Σε «σταυροδρόμι» ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σταύρος Θεοδωρόπουλος

ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το σωματείο του Απόλλωνα Εγλυκάδας είχε εκφέρει ο πρόεδρος και μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας Σταύρος Θεοδωρόπουλος (στην φωτο με με τον πρόεδρος του Πανιώνιου / Αχιλλέα και επίσης μέλος της ΕΠΣΑ Χρήστο Πλούμη).

Ανάμεσα στους περυσινούς αντιπάλους του Παναιγιάλειου η ομάδα της Εγλυκάδας, με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, δεν άντεξε το βάρος της Α΄ κατηγορίας, αλλά είναι και κρίμα να πάνε τόσοι κόποι και αγώνες χαμένοι, αν η τελική απόφαση σημάνει την αποχώρησή του από τα τοπικά πρωταθλήματα. Η απουσία συμπαράστασης στο ΔΣ του Απόλλωνα και τον πρόεδρο Σταύρο Θεοδωρόπουλο, έχουν σημάνει τον συναγερμό στο συμπαθές σωματείο. Αν όλα τα πράγματα κυλύσουν ευνοϊκά για την Εγλυκάδα, θα την δούμε στον όμιλο Αιγίου αντίπαλο με τις ομάδες της περιοχής μας.

Δυσαρεστημένος ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος δηλώνει στο Protionline.gr «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και αυτό δεν σταματά μέσα στις τέσσερις γραμμές. Ομάδα καλή είναι απαραίτητη και στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Έχουν γίνει …θυσίες για να σταθεί όρθιο στα γήπεδα το σωματείο μας. Ολα τα πράγματα ξεκινούν από την «κεφαλή», που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ΔΣ. Αν αυτό το καταλάβουμε καλά όλοι μας, τότε θα δούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στο νομό μας και πέρα από αυτόν.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr