background img
banner
banner

«Φως για τη… νεκρανάσταση του αγαπημένου μας τόπου»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

fbt

Το… μαύρο σκοτάδι που επικρατεί στην ανατολική είσοδο του Αιγίου «καυτηριάζει» σε επιστολή του ο Λάμπης Παπαδόπουλος, ζητώντας άμεση ηλεκτροδότηση, ούτως ώστε να δοθεί στην περιοχή η στοιχειώδης αναβάθμιση. Με τις ιδιότητές του, ως μέλος του προσωρινού ΔΣ με απόφαση Πρωτοδικείου για διενέργεια εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο, ως δις εκλεγμένος πρόεδρος του Συλλόγου, ως γ΄ Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης και ως εκλέκτορας ΕΣΕΕ, ο κ. Παπαδόπουλος θέτει προ των ευθυνών τους, τους Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο και αρχηγούς δημοτικών παρατάξεων.

Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Για πρώτη φορά εμφανίζεται το ρεύμα στην Ελλάδα το 1889 όπου φωτίστηκαν τα βασιλικά Ανάκτορα. Μετά από 150 χρόνια η ανατολική είσοδος της πόλης του Αιγίου, (ερχόμενοι από Αθήνα), το κόσμημα για κάθε πολιτισμένη περιοχή, που δεν αποτελεί τριτοκοσμικό προορισμό , παραμένει επικίνδυνα σκοτεινή και χωρίς πεζοδρόμια. Τουλάχιστον ως Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας έχω κάνει αρκετές παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους φορείς για την άμεση αποκατάσταση βλαβών. Μάλιστα οι εκκλήσεις μου και οι καθημερινές μου επικοινωνίες στην Περιφέρεια για τον ελλιπή έως μηδαμινό φωτισμό της παλαιάς εθνικής οδού στην δυτική είσοδο του Αιγίου, από τον κόμβο της ΕΒΟ – ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ – ΕΒΕΠ είχαν βρει άμεση ανταπόκριση και έγινε πράξη το 2020.

Να επιληφθεί προσωπικά ο αντιπεριφερειάρχης

Σήμερα λοιπόν εκ νέου και βλέποντας πως και η άλλη είσοδος της πόλης ακόμα διατηρεί χαρακτήρα περασμένων εποχών, θυμίζοντας χωριό του 1950 και μάλιστα από τις πιο απόμακρες περιοχές, και εν όψει της θερινής περιόδου και της αύξησης της επισκεψιμότητας στον Δήμο μας, κάνω και πάλι έκκληση κ. Μπονάνο να επιληφθείτε προσωπικά του θέματος της ανατολικής εισόδου του Αιγίου καθώς έγκειται στις άμεσες αρμοδιότητές σας΄΄. ΄΄Είναι αδιανόητο, να παραμένει επικίνδυνα (ξαναλέω) σκοτεινή, από βλάβες και ζημιές χρόνων που δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ, λες και ό,τι χαλάει δεν επιδιορθώνεται σε αυτό τον τόπο. Γνωρίζοντας ότι ο κ. Περιφερειάρχης όπως και εσείς κ. Αντιπεριφερειάρχα είσαστε πάντοτε δίπλα στα δίκαια αιτήματα του τόπου μας και του Εμπορικού Συλλόγου, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, ευελπιστώντας πως και σήμερα θα γίνει άμεσα πράξη το αίτημά μας όπως έγινε και προ τριετίας με τον φωτισμό στη δυτική είσοδο της πόλης.΄΄, προσθέτει ο κ. Παπαδόπουλος, καταλήγοντας: ΄΄Ας μου συγχωρεθεί το έντονο ύφος αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση που οι ιθύνοντες του Δημοτικού μας Μεγάρου, δεν έχουν ζητήσει/απαιτήσει το αυτονόητο όταν θέλουν/με και επιδιώκουν/με να γίνουμε προορισμός και όταν μάλιστα έχουν τον διακαή πόθο να ξαναζητήσουν την ψήφο των εγκαταλελειμμένων και απαξιωμένων “ιθαγενών” του τόπου μας. Ας τους αφήσουμε στις φιέστες τους και ας γνωρίζει ο λαός της Αιγιάλειας πως υπάρχουν κάποιες ισχυρές δυνάμεις που θα προσπαθήσουν να φέρουν την νεκρανάσταση του αγαπημένου μας τόπου΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr