background img
banner
banner

Με δύο σπουδαίους Βραζιλιάνους “κλείνει” το ρόστερ ο Α.Ο.Αιγιαλέων!

ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΘΑ “ΚΑΤΕΒΕΙ” ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο ΑΟ Αιγιαλέων θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αχαίας στην κατηγορία και για την περίοδο 2023 -24 και οι φετινοί στόχοι της ομάδας θα είναι ακόμη πιο υψηλοί σύμφωνα με το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί. Το μεγάλο και μάλιστα διπλό “μπαμ” του καλοκαιριού θα είναι η απόκτηση δύο Βραζιλιάνων που θωρούνται “κλεισμένοι” κα αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν. Η επιστροφή του Βίκτορ Λουπ απομακρύνθηκε οριστικά άφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν σε κάποιους όρους του συμβολαίου αλλά οι δύο συμπατριώτες του έχουν παραστάσεις από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της pre league. Ο ένας είναι 31 ετών, διαγώνιος με μεγάλη εμπειρία και πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα Α1 της Σουηδίας, ενώ ο δεύτερος (22 ετών) αγωνιζόταν στην Α1 του Κοσόβου. Με τους δύο Βραζιλιάνους το ρόστερ ολοκληρώνεται και η ομάδα θα είναι έτοιμη για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της που έχει προγραμματιστεί για μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Αποχώρησε και ο Δρακόπουλος

Μετά τους Ανδρέα Κάβουρα, Μαρτίνο Αλιάι και Βασίλη Κανά ο Λευτέρης Δρακόπουλος είναι ο τέταρτος παίκτης από περυσινό ρόστερ που αποχώρησε από την ομάδα, ενώ με τους δύο Βραζιλιάνους ο αριθμός των νεοαποκτηθέντων φτάνει τους έξι. Θυμίζουμε ότι τα υπόλοιπα τέσσερα νέα πρόσωπα στον Α.Ο. Αιγιαλέων είναι ο πασαδόρος Ηλίας Πατρινός, ο διαγώνιος Απόστολος Πομώνης, ο κεντρικός μπλοκέρ Νίκος Γεωργάτος και ο λίμπερο Βασίλης Καραγιώργος τους επέστεψε.

Το ρόστερ ολοκληρώνεται με τους αθλητές που έχουν ανακοινωθεί ότι συνεχίζουν από την περυσινή σεζόν και οι οποίοι είναι: Κωνσταντίνος Βασιλάκος, Γιάννης Λιβαθηνός, Νίκος Μαυραγάννης, Παναγιώτης Σαλαβασίδης, Φώτης Μούρτζης, Φάνης Δασκαλόπουλος, Γιώργος Σύρος και Γιάννης Χασάπης. Στον πάγκο συνεχίζει για πέμπτη σεζόν ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και για τρίτη ο συνεργάτης του Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Πιο δύσκολο φέτος το πρωτάθλημα

Το φετινό πρωτάθλημα της pre league των Ανδρών θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και πιο ισοδύναμες ομάδες, όπως θεωρούν όσοι γνωρίζουν την κατηγορία. Το γεγονός ότι θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 10 ομάδων, αντί για δύο των έξι το κάνει σίγουρα πιο ανταγωνιστικό, με περισσότερα παιχνίδια στην κανονική περίοδο (18 για κάθε ομάδα) και με πιο μακρινά ταξίδια.
Ακόμη δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί και αουτσάιντερ αφού τα ρόστερ δεν εχουν ολοκληρωθεί και ο “καθρέπτης” για όλους θα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Οι 10 “μονομάχοι” θα είναι: Oι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Α1 Εθνική (volley league) δηλαδή ο Αριστοτέλης Σκύδρας με τον ΟΦΗ που θα πάρουν τις θέσεις των Περσέα και Φίλιππου Βέροιας (που έτσι κι αλλιώς δεν δήλωσε πέρυσι συμμετοχή στο πρωτάθλημα). Είναι οι έξι που παρέμειναν από πέρυσι, δηλαδή ο Κέρκης Σάμου, ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Α.Ο. Αιγιαλέων, ο Άρης Θεσσαλονίκης και ο Πανερυθραϊκός και οι δύο που ανέβηκαν από την Α2, ο Πανιώνιος και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Λαχειοφόρος με δύο ηλεκτρικά ποδήλατα

Τις επόμενες ημέρες θα τεθούν στην κυκλοφορία και οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν που θα κοστίζουν 20 ευρώ και ο κάτοχός της, εκτός από την είσοδό του στο γήπεδο για να παρακολουθεί τους αγώνες, θα μπει στη κλήρωση της λαχειοφόρου που φέτος θα κληρώσει, όχι ένα (όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια), αλλά δύο ηλεκτρικά ποδήλατα!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr