background img
banner
banner

Επιστρέφουν οι τραυματίες στην Αιγείρα / Ακράτα

ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Αυξάνονται οι επιλογές στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλου στην Αιγείρα / Ακράτα. Στη χθεσινή προπόνηση με εξαίρεση τον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης: Ο Παναγιώτης Νικολόπουλος που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του Ρίου, ο Δημήτρης Μητρόπουλος που επίσης είχε πρόβλημα τραυματισμού και δεν είχε παίξει στην πρεμιέρα, καθώς και ο Στέλιος Καρβούνης, ο οποίος ήταν η τελευταία μεταγραφή και πλέον μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του.
Το ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί για την Αιγείρα / Ακράτα στα Προσφυγικά με τον Αρη Πατρών, θα χρειαστεί όλους τους παίκτες διαθέσιμους απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Μεταγραφή στα γκολπόστ για την Θύελλα Αιγίου

Έφυγε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κουρτάκης για Αλεξανδρούπολη, ήρθε άμεσα αντικαταστάτης του στη Θύελλα Αιγίου, ο Αλέξανδρος Παρίσης (φωτο).
Ύστερα από μια πολύ καλή αγωνιστική σεζόν με τον Φοίνικα / Ζήρια, ο 25χρονος Παρίσης προτίμησε ένα καλύτερο πρωτάθλημα αυτό της Α΄ κατηγορίας, επιλέγοντας την Θύελλα. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο χθεσινό φιλικό με την Φλόγα Ροδιάς.

Για τη νέα του «στέγη» ο Παρίσης μίλησε στo Protionline.gr:
«Κατ’ αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω το σωματείο της Θύελλας Αιγίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, εντάσσοντάς με στο δυναμικό της για την φετινή χρονιά και πιστεύω ότι και για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή.
Η Α΄ κατηγορία είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, την οποία θέλω πολύ να τη ζήσω, να βάλω τα δυνατά μου έστι ώστε να ανταπεξέλθω με τις καλύτερες προσωπικές και γενικώς φίλαθλες εντυπώσεις.
Δεν θα ξεχάσω φυσικά τις εμπειρίες και τις όμορφες στιγμές που πέρασα στον Φοίνικα / Ζήρια και γι’ αυτό ευχαριστώ όλους τους συντελεστές που μου συμπαραστάθηκαν, μου έδωσαν ευκαιρίες και με καταξίωσαν κάτω από τα γκολπόστ».

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στη Ροδιά

Στο γήπεδο της Ροδιάς έπαιξαν φιλικό παιχνίδι η Φλόγα με την Θύελλα Αιγίου. Για τον Κυριάκο Αθανασίου το παιχνίδι αυτό ήταν μια καλή προπόνηση πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου με τον Δαβουρλή στην Αγυιά. Ο προπονητής της Θύελλας χρησιμοποίησε συνολικά 17 παίκτες, είδε πράγματα και προετοιμάζει την ομάδα του για τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι με τον Δαβουρλή.

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Γιώργος Αμασιάδης παρακολούθησε ομαδικές και ατομικές επιδόσεις, έχει ακόμα χρόνο για τα επίσημα παιχνίδια, αφού το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας θα κάνει σέντρα στις 21 και 22 Οκτώβρη.

Από την Φλόγα παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας Βασίλης Χριστοδουλόπουλος και ο Αποστόλης Ψηλός.

Τα γκολ της νικήτριας Θύελλας σημείωσαν: 3 Καραϊνδρος, Μιχ. Κουρτάκης, Μυλωνάς, Μουρτίκας.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν: 2 Ακης Κατσαούνης, Α. Λιακόπουλος.

Θύελλα: Παρίσης, Νικολακόπουλος, Μαρδάς, Ραυτόπουλος, Ράμμος, Μιχ. Κουρτάκης, Ευσταθίου, Γκιώνης, Νικολάου, Μουρτίκας, Κουνάβης

Ακόμα έπαιξαν: Καραΐνδρος, Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς, Αποστολόπουλος, Μεντζελόπουλος, Τσέλα

Φλόγα Ροδιάς: Τσούκνος, Γ. Κατσαούνης, Λούκας, Π. Λιακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ανθ. Λιακόπουλος, Μπαντούνας, Α. Λιακόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Αλεξόπουλος, Π. Κατσαούνης, Πολύδωρος. Γεωργίου, Θανάσης, Λαουρδέκης, Τρακαδάς.

Με πολλές απουσίες αλλά και με αισιοδοξία η ΑΕ Καλαβρύτων

Τον Αετό Ρίου υποδέχεται το Σάββατο η ΑΕ Καλαβρύτων και κοινό χαρακτηριστικό για τους δυο αντιπάλους είναι ότι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς μαζί με τον Δαβουρλή. Έτσι το μεταξύ τους παιχνίδι αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη διεκδίκηση της πρώτης φετινής επιτυχίας.

Η ομάδα των Καλαβρύτων έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές απόντες αλλά διαθέτει το πλεονέκτημα της έδρας, ο Αετός Ρίου δεν έχει σημειώσει ακόμα γκολ, ενώ έχει δεχτεί 10 γκολ σε δυο αγώνες και κατατάσσεται στη χειρότερη άμυνα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr