background img
banner
banner

Συνέχεια με τοπικό ντέρμπι και στη 2η αγωνιστική Θύελλα – ΑΕΚ

Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΑ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΙ ΜΕ ΑΕΤΟ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ

Μετά το τοπικό ντέρμπι της Ακράτας, η 2η αγωνιστική έχει να μας παρουσιάσει ακόμα μια αναμέτρηση με ομάδες της περιοχής μας.
Στο γήπεδο Πλαστήρα η Θύελλα Αιγίου θα υποδεχτεί την ΑΕ Καλαβρύτων. Από μια ήττα μετρούν οι δυο αντίπαλοι στην πρεμιέρα, αφού η Θύελλα έχασε 0-1 από την Αιγείρα / Ακράτα και τα Καλάβρυτα 0-4 από τον Εθνικό Πατρών.

Σε καλύτερο timing η γηπεδούχος Θύελλα, έχοντας ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία και μετρώντας λιγότερες απουσίες απ’ ότι η ΑΕ Καλαβρύτων.
Λίγο πολύ τα δυο σωματεία έχουν άποψη από το τι συμβαίνει στο αντίπαλο στρατόπεδο, αφού ήσαν μαζί πέρυσι στην Β΄ κατηγορία, αλλά παράλληλα έπαιξαν και δυο μεταξύ τους φιλικά το καλοκαίρι.

Ανεβάζει αγωνιστικό επίπεδο η Αιγείρα / Ακράτα

Κερδίζει έδαφος και αγωνιστική άνοδο με τις καθημερινές προπονήσεις η Αιγείρα / Ακράτα και αισιοδοξεί να ζευγαρώσει την Κυριακή τις επιτυχίες της. Φιλοξενείται στο Ρίο από τον Αετό, ένα σωματείο που μπορεί να θεωρηθεί στα μέτρα της ομάδας της ανατολικής Αιγιάλειας.
Αυτό είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, αφού το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής θα παιχτεί αύριο Σάββατο.

Αύριο θα δείξει για τον Δημήτρη Μητρόπουλο – Υπολογίζεται ο Παναγιώτης Νικολόπουλος

Είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της περασμένης εβδομάδας ο Δημήτρης Μητρόπουλος, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Θύελλα, κάνει θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα αυτές τις μέρες.

Στην τελευταία προπόνηση της Αιγείρας / Ακράτας που θα γίνει σήμερα, θα παρθεί η απόφαση αν ο νεαρός επιθετικός θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Παλαιολογόπουλου, για το παιχνίδι στο Ριο με τον Αετό.

Ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας θα έχει στη διάθεσή του και τον Παναγιώτη Νικολόπουλο, ο οποίος απουσίαζε στην πρεμιέρα, ενώ προπονήσεις έχει ξεκινήσει και ο Στέλιος Καρβούνης και περιμένει τη δική του ώρα να περάσει στην αγωνιστική δράση.

Στα Προσφυγικά το ντέρμπι Πάτραι – Αρης Πατρών

Στην κοινή έδρα των Προσφυγικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δυο από τα φαβορί του ομίλου. Τυπικά γηπεδούχος ο ΑΠΣ Πάτραι θα βρει απέναντί του τον ισχυρότατο Αρη Πατρών σε ένα παιχνίδι που θα προσελκύσει το μεγάλο ενδιαφέρον του νομού μας.

Στο Προάστειο η Νίκη ύστερα από την αποτυχία της πρεμιέρας με τον Αχαϊκό, είναι το φαβορί να βάλει τους πρώτους πόντους στο ταμείο της υποδεχόμενη τον Πήγασο.

Ο Εθνικός Πατρών μετά τη νίκη του στα Καλάβρυτα, θα διεκδικήσει και πάλι εκτός έδρας ένα ακόμα τρίποντο, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Αγυιάς απέναντι στον Δαβουρλή.

Ο Κεραυνός μαζεύει τα …κομμάτια του μετά την βαριά ήττα 1-4 που υπέστη από το Πάτραι και κοιτάζει τον αυριανό του αντίπαλο, Αχαϊκό.

Στις 17:00 η έναρξη των αγώνων

Συνεχίζεται η ζέστη καθώς λένε τα σωματεία και η 2η αγωνιστική θα πάει μισή ώρα πίσω.
Η πρεμιέρα είχε ώρα έναρξης 16:30 και αυτό το Σαββατοκύριακο η εκκίνηση των αγώνων έχει οριστεί για τις 17:00.
Εξαίρεση αποτελεί το ντέρμπι των Προσφυγικών Πάτραι – Άρης Π. αρχίζει 19:30.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr