background img
banner
banner

Παναιγιάλειο κάλεσμα από τη διοίκηση του Παναιγιάλειου

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Στην συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος Δημήτρης Ανδριόπουλος παίρνοντας πρώτος τον λόγο, ευχαρίστησε όλους που παρευρέθηκαν στο κάλεσμα. Εβαλε όλα τα θέματα σε δεύτερη μοίρα, αναφερόμενος στους πληγέντες πλημμυροπαθείς, καταδίκασε τις αντιαθλητικές συμπεριφορές και οπαδικές βίες, φαινόμενα όπως τόνισε που θα πρέπει να αποφεύγονται και να μην υποθάλπονται από τα σωματεία.

Επίσης ευχαρίστησε την οικογένεια Ανδρικόπουλου για τη φιλία και το σεβασμό στο πρόσωπό του, αφού μπολιάστηκαν με την ιδέα και την προσπάθεια που γίνεται και φέτος για τον Παναιγιάλειο. Παρών ήταν και ο πατέρας του Ανδρέας Ανδριόπουλος.

Απολογισμός της ομάδας η αγωνιστική υπέρβαση, η μικρή συμπαράσταση της κερκίδας

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος αφήνοντας στην άκρη τις συνθήκες που παρέλαβε πέρυσι η νέα διοίκηση την ομάδα, στάθηκε στο θετικό αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό, αναφερόμενος στην αγωνιστική υπέρβαση που πέτυχε ο Παναιγιάλειος και είπε:

«Πρωτάθλημα, μπαράζ, πλέι οφ επιτυχίες με επιθετική διαιτησία σε κρίσιμα παιχνίδια. Εμείς δεν θέλαμε διαιτησία υπέρ μας, απλά να είναι μοιρασμένη, όμως μπλέξαμε στο κατεστημένο που επικρατεί στο νομό μας κι έπρεπε να προσπεράσουμε κι αυτό.

Μεταξύ άλλων είχαμε και την …φυγή του προπονητή μας (Φ. Σχοινά) που έγινε παραμονές του αγώνα με τον Αρη. Δεν είχα θίξει ποτέ αυτό το θέμα, με την ευκαιρία της σημερινή μας συζήτησης το αναφέρω, το κατακρίνω και το καυτηριάζω. Θα έπρεπε να έχει τεθεί το όποιο πρόβλημα υπήρχε μετά τον αγώνα με τον Αρη. Λειτούργησε αντιεπαγγελματικά σε μια ομάδα και δεν του αρμόζει με την ιστορία που τον ακολουθεί. Να σημειώσω επίσης ότι ο «τάδε» προπονητής εργάζεται τώρα στον Αρη Πατρών.

Χρειάστηκε στη συνέχεια να βρει πάλι η ομάδα τα πατήματά της με το νέο προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και την άνοδο.
Είχαμε επίσης το δυστύχημα να αντιμετωπιζόμαστε ως brand name από τους φιλάθλους στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ δυστυχώς δεν υπήρξε η ίδια αντιμετώπιση από τους δικούς μας φιλάθλους. Πηγαίναμε στα εκτός έδρας ντέρμπι σε κανονική και πλέι οφ περίοδο σε γήπεδα με 1500 και 2000 φιλάθλους να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα. Είχαμε στο πρωτάθλημα μ.ο. εισιτηρίων 105 εισιτήρια και στα μπαράζ 260. Αντιλαμβάνουμε την πικρία του κόσμου για το επίπεδο που βρέθηκε η ομάδα (τοπικό πρωτάθλημα), ωστόσο ευελπιστούσα με τη συνέπεια και προσπάθεια που έδειξε η διοίκηση, τουλάχιστον στα πλέι οφ η εικόνα να άλλαζε προς το καλύτερο και για τους παίκτες που τους χάλαγε την ψυχολογία.

Η προσπάθεια είναι συλλογική. Αν δεν την πετύχουμε το κάθε αποτέλεσμα θα είναι προσωρινό και δεν θα υπάρχει βιοσιμότητα, κάτι που συμβαίνει σε όλους τους τομείς όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.»

«Περιμένουμε την συμπαράσταση του κόσμου»

Για το νόημα της συζήτησης και την επισήμανση στις δυσκολίες και τα προβλήματα αναφέρθηκε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου:
«Η πορεία αναδεικνύει ή καταρρίπτει τα πράγματα. Περιμένουμε το μήνυμα από τον κόσμο για συμπαράσταση. Φταίμε εμείς ή κάτι άλλο; Θα ήταν κουραστικό διαφορετικά να τοποθετηθούμε. Το θεωρήσαμε απαραίτητο σήμερα και δεν θα ξαναγίνει μέχρι τέλος σεζόν.

Να δούμε την πορεία της ομάδας, που δεν έχει βγάλει καλή εικόνα παρά την στήριξή μας.
Η βοήθεια που λάβαμε ήταν ένα χρηματικό ποσό από βουλευτή Αχαΐας κ. Κατσανιώτη και από τον Δήμο Αιγίου που μας κάλυψε την μετακίνηση της ομάδας στο ταξίδι που έγινε στη Ζάκυνθο.
Με λύπη μου διαπίστωσα ότι οι συντοπίτες βουλευτές δεν ήρθαν ποτέ στο γήπεδο, ούτε με κάλεσαν ποτέ στο τηλέφωνο να με στηρίξουν έστω ψυχολογικά, ότι μπορώ κάποια στιγμή να υπολογίζω στους τοπικούς παράγοντες και το αναφέρω με παράπονο. Αυτά από τους θεσμικούς φορείς του τόπου.

Να ευχαριστήσω για την περυσινή χρονιά όλους τους συντελεστές για ότι με δυσκολία πραγματικά πετύχαμε. Από την περυσινή εμπειρία το τοπικό πρωτάθλημα το οποίο όπως διαγράφεται (με τρεις γύρους) είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλει μεγάλο προϋπολογισμό, οργάνωση, θυμίζει πρωτάθλημα ημιεπαγγελματικό. Οι ομάδες της Πάτρας έχουν δυναμική και στήριξη, άρα ο ανταγωνισμός αυτός κάθε χρόνο θα γίνεται δυσκολότερος. Ο Παναιγιάλειος είναι μια κατηγορία μόνος του, όχι όμως οι υπόλοιποι της περιοχής».

«Επαγγελματική η Γ΄ Εθνική χρειάζεται ανθρώπους να βοηθήσουν»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ανδριόπουλος έκανε λόγο για την φετινή αγωνιστική σεζόν: «Κυρίως αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι το οργανωτικό κομμάτι, αυτό θα φέρει την κανονικότητα σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, τμήμα υποδομών). Έχω διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους οι οποίοι να θέλουν να πλαισιώσουν την φετινή προσπάθειά μας. Προφανώς και θα θέλαμε το ενδιαφέρον να περιέχει και ένα οικονομικό υπόβαθρο. Αλλά δεν φτάνει αυτό. Θέλουμε ανθρώπους να βοηθήσουν, χωρίς αυτό να σημαίνει αποκλειστικά οικονομικά. Η κατηγορία είναι σχεδόν επαγγελματική. Πολλές οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα καθημερινότητας. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να τα υποστηρίξω πλήρως λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Έχουν επωμιστεί την καθημερινότητα ο Θάνος Ανδρικόπουλος ο οποίος ζει και εργάζεται στην Αθήνα, αλλά κατεβαίνει συχνά στο Αίγιο αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Είναι τα άλλα παιδιά της διοίκησης που προσφέρουν ανιδιοτελώς πολλά στα καθημερινά προβλήματα. Και πάλι δεν αρκούν θέλουμε καινούρια πρόσωπα. Να μην ξεχάσω να αναφερθώ και στον γενικό αρχηγό Γιάννη Γεωργιάδη.

Τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς θα τα επιθυμούσαμε. Γι’ αυτό από αυτή εδώ τη θέση απευθύνω Παναιγιάλειο Προσκλητήριο σε όλους όσους ενδιαφέρονται γι’ αυτή την ομάδα, αν θέλουν ως πόλη να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομάδα και να μας εκπροσωπεί σε όλη την Ελλάδα.

Αν δεν υπάρξει στο Αίγιο αθλητισμός, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε; Κάνω κάλεσμα και στους προηγούμενους διοικούντες. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Ο καθένας έχει κάνει την αυτοκριτική του, έχει παραδεχτεί τα λάθη του μέσα στο χρόνο και στο χρήμα που έχει διαθέσει, όποιος πραγματικά αγαπάει την ομάδα και έχει περιθώρια, να διαθέσει βοήθεια σε μια υγιή προσπάθεια που γίνεται σήμερα.»

Μόνο με την συλλογικότητα το αποτέλεσμα

Τέθηκε στη συνέχεια από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο το θέμα της μέχρι τώρα φετινής στήριξης από τον κόσμο, είπε: «Προσωπικά θα πω ότι όπως είναι τα δεδομένα και με τα μηνύματα που λαμβάνω, δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσω μια θνησιγενή προσπάθεια. Αποδεικνύεται ότι αν δεν υπάρξει συλλογικότητα, η κάθε πορεία θα καταντήσει εφήμερη χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και όσο αφορά τις χορηγίες, υπάρχει μία και μοναδική χορηγία (φανέλες της ομάδες), η οποία μάλιστα είναι από την Ακράτα, ενώ έχει αρχίσει το πρωτάθλημα για τρεις αγωνιστικές. Είναι προφανές ότι κάτι σημαίνει. Το μήνυμα που εκπέμπει αυτό είναι καθ’ όλα αρνητικό και θα μπορούσα να το θεωρήσω ακόμα και προσβλητικό για την προσπάθεια που κάνει αυτή η διοίκηση. Που οφείλεται; Είμαστε εμείς το πρόβλημα; Αν ναι είναι καλοδεχούμενος οιοσδήποτε θέλει να αναλάβει την ομάδα, ή να συνεχίσει μαζί μας.
Πέρυσι που μιλούσα με ανθρώπους άλλων ομάδων σε Πάτρα κι άλλες περιοχές, τα γήπεδα ήσαν γεμάτα χορηγίες κι εμείς πήραμε μια χορηγία από φίλο μου στην Αθήνα.
Αν δεν αλλάξει αυτή η νοοτροπία δεν παίρνω το ερέθισμα και τη δύναμη για την προσπάθεια που άρχισα.»

Μεγάλο πρόβλημα το γηπεδικό

Στα μείζονα θέματα για τον πρόεδρο του Παναιγιάλειου ήταν φυσικά και το γηπεδικό:
«Γηπεδικό Κατάσταση ντροπής. Δεν πρεσβεύει την εικόνα που θέλουμε να έχει στους φιλοξενουμενους, στα παιδιά που αθλούνται, στους γονείς, αλλά και σε αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας. Ήρθε πέρυσι ο Νίκος Κωσταρίδης να σταματήσει με μόνωση τα νερά που έσταζαν στα αποδυτήρια. Είναι ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί σχετικά εύκολα και να έχουμε αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει θέμα αδιαφορίας.
Φέτος είχαμε συνάντηση με τον δήμαρχο για το γηπεδικό και για την απουσία στήριξης της ομάδας. Από τον Παναιγιάλειο που θα φέρει κόσμο στο Αίγιο. Πάντα κάτι θα συμβαίνει με τις φιλοξενούμενες ομάδες. Υπάρχει συμφέρον για την πόλη. Χρειάζονται βασικά πράγματα στο γήπεδο Αβύθου για να φιλοξενήσουμε ομάδες. Προς όλους λέω ότι πρέπει να δουν με ενδιαφέρον το θέμα του γηπέδου. Υπήρχε χρονοδιάγραμμα για 4 μήνες που ήδη ολοκληρώθηκαν. Καταλαβαίνετε ότι χάνουμε πολλά από βαθμούς, εισιτήρια, κόσμο. διαφορετικά θα μας έβλεπαν οι αντίπαλοι στο Δημοτικό Στάδιο.»

Απογοητευτική η εικόνα στα διαρκείας

Για την προσπάθεια που γίνεται τα 150 εισιτήρια θεωρούνται πολύ λίγα είπε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και συνέχισε: «Αυτό μας απαγοητεύει και μας περιορίζει να δούμε με διάθεση την ακαδημία. Ο οργανισμός θα πρέπει να ξεκινά από κάτω προς τα πάνω κι αν υπάρχει μια καλή αγωνιστική εικόνα θα είναι πρόσκαιρη και συγκυριακή. Δεν θα υπάρχει ασφάλεια για να οικοδομηθεί το εγχείρημα της ανάπτυξης».

Κακή η αγωνιστική εικόνα και ατυχίας με τους τραυματισμούς

Για τη μεγάλη φετινή προσπάθεια στο αγωνιστικό, το οποίο το έχει τρέξει σχεδόν κατά αποκλειστικότητα ο Θάνος Ανδρικόπουλος στάθηκε μετά ο Δ. Ανδριόπουλος:
«Πήγαμε σε μια διαφορετική φιλοσοφία με έναν νέο προπονητή που σίγουρα είναι ένα ρίσκο. Όμως αυτή η σκέψη σαν προοπτική ακολούθησε το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Ήρθαν παίκτες που συνοδευόντουσαν από βιογραφικό εμπειρίας στην κατηγορία. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο και ενστάσεις στο αποτέλεσμα.
Η εικόνα της ομάδας είναι αποκαρδιωτική. Δεν παρουσιάζει αυτά που θα θέλαμε να δούμε παρά τις ατυχίες με τους πρόσφατους σοβαρούς τραυματισμούς των Λιάτου και Χάμου, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.
Με τον ΑΟ Πυλίου το μοναδικό αποτέλεσμα για μας είναι η νίκη. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά θα υποχρεωθούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην ομάδα, ακόμα και από μηδενική βάση.
Όπως κρινόμαστε εμείς έτσι κρίνεται και το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Περιμένουμε πρώτα τη δικαίωση και μετά την ώρα της κρίσης

«Περιμένουμε να βγει η αντίδραση», συνέχισε ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου, «ο ποδοσφαιρικός «τσαμπουκάς» για να αλλάξει ρότα και η ομάδα. Αν δεν γίνει θα αλλάξει και η στάση μας. θα κριθούν όλοι εξ’ αρχής.
Η διοίκηση είναι συνεπής σε όλα της και θεωρώ ότι το ίδιο θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους και όλοι όσοι ανήκουν σε αυτή την ομάδα. Ο καθένας από την πλευρά του να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του, δουλειά μας είναι να τους στηρίζουμε.
Περιμένω τη δικαίωση από τους ποδοσφαιριστές, για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, την πόλη. Δεν αντιλέγω ότι δεν είναι νέα ομάδα που χρειάζεται λίγο χρόνο. Ο κόσμος θέλει να δει καλό ποδόσφαιρο και δεν θα αδικήσει την ομάδα αν πραγματικά το δεί στο γήπεδο ανεξαρτήτου αποτελέσματος, κάτι που ακόμα δεν το έχουμε ως ομάδα».

Θάνος Ανδρικόπουλος: «Να ξεφύγουμε από την απαξίωση του Παναιγιάλειου»

Με ευχαριστίες στους παρευρισκόμενους και στήριξη στην Θεσσαλία πήρε τον λόγο ο αντιπρόεδρος Θάνος Ανδρικόπουλος, που με τη σειρά του στάθηκε κυρίως στην έλειψη συμπαράσταση από τον κόσμο:
«Δεν έχουμε δίπλα μας τον κόσμο σε μια δική μας μεγάλη προσπάθεια με τον Παναιγιάλειο.
Το όνομα του Παναιγιάλειου το γνωρίζουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε σε πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο. Διακρίνουμε την απαξία που έχει ο Παναιγιάλειος από όλα τα επίπεδα και είναι λογικό για τον κόσμο ύστερα από όσα πέρασε η ομάδα με τις προηγούμενες διοικήσεις και άλλες ατυχίες.
Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν και πεθαίνουν γι’ αυτή την ομάδα. Ασχολούμαστε καθημερινά με αυτό το θέμα θέλοντας την αναγνωρισιμότητα σε ομαδικό επίπεδο και τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος έχει αφήσει την δουλειά του και τις υποχρεώσεις του και ασχολείται αποκλειστικά με την ομάδα, την οποία αγαπά πολύ με αγνά και σπάνια συναισθήματα και χρειάζεται τη στήριξή μας.
Είναι και οι υπόλοιποι που ανήκουν στη διοίκηση, δεν το κάνουν επαγγελματικά δεν αμείβονται καν, όμως καθμερινά τρέχουν για την ομάδα αντιμετωπίζοντας πάρα πολλά προβλήματα, που μόνο εμείς τα ζούμε και τα καταλαβαίνουμε».

«…Ξένους ανθρώπους στη μοίρα τους αφήνει η Πολιτεία»

«Από την Πολιτεία καμία στήριξη», συνέχισε ο αντιπρόεδρος, «μας έχουν αφήσει τα …κλειδιά και μας εμπιστεύονται, αλλά πέρα από την εμπιστοσύνη τους χρειαζόμαστε και τη βοήθειά τους. Κατανοούμε τις υποχρεώσεις τους αλλά στην πραγματικότητα έχουν αφήσει «ξένους» ανθρώπους στη μοίρα τους.
Η ομάδα έχει γίνει προτεραιότητα και καθημερινότητα αφήνοντας τις δουλειές μας.
Δεν έχει γίνει η αναμενόμενη καλή αρχή. Υπάρχει στήριξη σε προπονητή και παίκτες. Σαν νέα ομάδα δεν μπορεί να βγάλει άμεσα την ταυτότητά της, αλλά σίγουρα μας απασχολεί το αγωνιστικό κομμάτι. Όλα παίζονται αλλά δεν θα κριθεί τίποτα στις πρώτες αγωνιστικές. Η εικόνα δεν είναι καλή μέχρι τώρα. Δίνουμε χρόνο στα παιδιά να βρεθούν μεταξύ τους, να ενταχθούν στην ομάδα, τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι θα κάνουν το καλύτερο. Κρατάμε μικρό καλάθι για τη συνέχεια, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που ξέρουν που βρίσκονται και θα το δείξουν στο γήπεδο».

«Χωρίς ανθρώπους δίπλα μας δεν θα υπήρχε ο Παναιγιάλειος»

Ολοκληρώνοντας ο αντιπρόεδρος Θάνος Ανδρικόπουλος είπε: «Εξαντλείται ο χρόνος πίστωσης που έχουμε δώσει. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σύλλογο αφού αν δεν υπήρχαν δίπλα μας δεν θα υπήρχε ο Παναιγιάλειος. Τα τυχόν διοικητικά λάθη δεν επηρεάζουν την αγωνιστική εικόνα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι θέλουμε να δούμε τον κόσμο. Χρειάζεται υπομονή και μην βιαστούμε να κρίνουμε τα παιδιά. Δεν γίνεται τίποτα με την γκρίνια και την ανασφάλεια. Να είμαστε ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια με στήριξη στα παιδιά.
Δεν είδαμε τις καλύτερες διαιτησίες, θα τις χαρακτηρίζαμε εχθρικές, έχει αδικηθεί η ομάδα και είναι κρίμα για τα παιδιά που χαλά την ψυχολογία τους.

Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα υπεύθυνος για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, θα αναλάβω τις ευθύνες μου όταν έρθει η ώρα, ή όλοι μαζί θα αποθεώσουμε την ομάδα.
Εδώ μας κράτησαν πέρα από την αγάπη μας προς το σύλλογο αυτά τα λίγα άτομα που ερχόντουσαν στο γήπεδο.
Δεν θα βρεθούν κορόιδα σαν εμάς. Στις ήττες δεν κοιμόμαστε μια βδομάδα, στις χαρές και τις νίκες πάλι δεν …κοιμόμαστε από την χαρά μας. όλη η σκέψη μας είναι με τον κόσμο και την ομάδα. θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν εδώ πέρα.
Περαστικά στους ποδοσφαιριστές τον Κώστα Χάμο, τον Παύλο Λιάτο που τραυματίστηκαν μέσα στο παιχνίδι με την αγωνιστικότητά τους».

Γιάννης Γεωργιάδης: «Απαράδεκτη τέτοια αντιμετώπιση στο όνομα του Παναιγιάλειου»

Τον κύκλο της διοικητικής συνέντευξης τύπου ολοκλήρωσε ο γενικός αρχηγός Γιάννης Γεωργιάδης:
«Πρώτη φορά είδα τόση συνέπεια από τη διοίκηση. Ότι ζητάμε έρχεται. Οπότε το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα δικό μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα και τις δυο ήττες, όμως με δυο ήττες δεν πέφτεις, ούτε με δυο νίκες σώζεσαι.

Ξέρω ότι θα αλλάξει το κλίμα, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν βοηθήθηκα καθόλου από την πόλη. Είναι αδιανόητο να πηγαίνουμε στην Ερμιόνη και να έχει 700 – 1000 άτομα και εδώ να είναι 100. Είναι απαράδεκτο για το όνομα του Παναιγιάλειου και από πάνω στην πόλη μου κάνουν κριτική. Τι πήραμε, τι παίξαμε, τι κάναμε, γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Δεν υπάρχει βοήθεια από τον τόπο. Δεν γίνεται πουθενά να διαθέτεις 150 εισιτήρια διαρκείας σε μια τέτοια πόλη για μια τέτοια ομάδα.

Είμαι 41 χρόνια στο Αίγιο και αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω. Είναι πολλά και τα οφέλη της πόλης μας. Μιλάω με άλλες περιοχές μικρότερες σε πληθυσμό και ιστορία και λένε πουλήσαμε 1000 εισιτήρια. Πήγαμε στη Νέα Σμύρνη για το φιλικό με τον Πανιώνιο που έχουμε αναπτύξει μια φιλική σχέση και τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν, αφού τα φιλικά τους παιχνίδια είναι επιλεκτικά και είδαμε 3000 φιλάθλους.

Υπάρχει η καλή διάθεση και λυμένα όλα τα προβλήματα από τη διοίκηση, απομένει η βοήθεια του κόσμου.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr