background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος πλησίασε τη νίκη στη Ρόδο ισοφαρίστηκε 1-1 στο 83΄

Το φιλμ του αγώνα στη Ρόδο μας παραπέμπει να ξεκινήσουμε από το τέλος προς την αρχή. Κι αυτό διότι το ντροπιαστικό σκηνικό που έστησαν στα αποδυτήρια οι διοικούντες της Ρόδου, είναι άξιο λυπηρής αναφοράς και καταδικαστέο για τους γηπεδούχους.

Εξέπληξε ευχάριστα στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος 

Μετά την επέμβαση του τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλου στο 13΄ στην κεφαλιά του Μπαρμπαρούση, ο Παναιγιάλειος πήρε τα ηνία δημιουργώντας αυτός τελικές φάσεις στην αντίπαλη εστία, με αποκορύφωμα το γκολ που του έδωσε το προβάδισμα.

Στο 14΄ ο Μακρής πήρε την πάσα του Γκίκα και από καλή θέση σούταρε χαλαρά για να μπλοκάρει ο Μανουσάκης.

Ο τερματοφύλακας της Ρόδου είχε άλλη μια επέμβαση στο σουτ του Κραγιόπουλου στο 19΄, δεν μπόρεσε όμως να αποτρέψει το 0-1 στην εστία του στο 41΄.

Γκολ για highlight o Φωκαΐδης 

Στο 40΄ το σουτ του Δούμτση αποκρούστηκε από τον εξαιρετικό Γιάννη Παπαδόπουλο και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παναιγιάλειος σκόραρε. Έφερε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή με τρεις πάσες, όταν ο Φωκαΐδης έκλεψε την μπάλα από τον Νικολόπουλο πάσαρε στον Μακρή, αυτός στον Γκίκα και ο τελευταίος με υπέροχη ασίστ έβγαλε μόνο του τον Φωκαΐδη, που είχε καλύψει γρήγορα την απόσταση από την μια περιοχή στην άλλη. Πλάσαρε υποδειγματικά για το γκολ του Παναιγιάλειου στο α΄ ημίχρονο.

Επηρεασμένοι οι γηπεδούχοι στο β΄ ημίχρονο 

Η καλά στημένη και χωρίς λάθη άμυνα του Παναιγιάλειου, δεν επέτρεψε για αρκετή ώρα στην Ρόδο να απειλήσει σοβαρά την εστία του Παπαδόπουλου.

Μάλιστα την πρώτη καλή ευκαιρία έχασε ο Βασίλτσης στο 64΄, προσπαθώντας με ψηλοκρεμαστό σουτ να παραβιάσει την εστία του Μανουσάκη που ήταν εκτός.

Το πέναλτι δόθηκε φάουλ 

Αν υπήρχε VAR στο γήπεδο της Ρόδου, τότε την ανατροπή του Μακρή από τον Γωνιωτάκη στο 73΄ θα γινόταν πέναλτι αντί για φάουλ που καταλόγισε ο Αθηναίος διαιτητής Δημητρακόπουλος στο όριο της μεγάλης περιοχής. Το φάουλ εκτέλεσε ο Γκίκα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ισοφαρίζει η Ρόδος 1-1 στο 83΄  

Χρειάστηκε η ικανότητα του Κέρι με σουτ εντός περιοχής για να φτάσει στην ισοφάριση η Ρόδος στο 83΄.

Νωρίτερα από καλή θέση ο Πατσιαβούρας είχε σουτάρει άουτ στο 76΄ και στο 79΄ η κεφαλιά του Μπαρμπαρούση είχε αποκρουστεί εντυπωσιακά από τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ρόδος (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Καρίκι, Καψάλης, Νικολόπουλος (56΄ Ξεπαπαδάκης), Τρόκα (67΄ Πατσιαβούρας), Λάσκαρης (80΄ Αργιλέσι), Δούμτσης (56΄ Γωνιωτάκης), Τσούτσης (56΄ Ζούνης), Μίσκου, Κέρι, Μπαρμπαρούσης.

Παναιγιάλειος (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Βήτος, Μωραΐτης, Φωκαΐδης (51΄Πατρώνης), Κοντοχρήστος, Κραγιόπουλος, Μαυρόπουλος, Βασίλτσης (67΄ Π. Παπαδόπουλος),, Σκούτας (79΄ Τρέσα) Γκίκα, Μακρής

 5η αγωνιστική – Τα αποτελέσματα 

Σάββατο 07/10  -16:00
Ρόδος – Παναιγιάλειος        1-1   83΄ Κέρι – 40΄ Φωκαΐδης

Μύκονος – ΑΟ Πυλίου Κως 2-0   71΄ Ζγκούρι, 95΄ Τράκας
Κόρινθος – Αστέρας Βάρης 1-0   53΄ Ροχάνο

Παναργειακός – Μαρκό       2-1   32΄ πεν. Μαρίνης, 80΄ Μούγιος – 95΄ Καλλέλης

ΠΑΟ Βάρδας – Ερμιονίδα   3-2   5΄ Λαθύρης, 84΄ Παπαχριστόπουλος, 94΄ Κοτσώνης – 24΄ Τριμπόνιας, 36΄ Καλά
ΑΕΡ Αφάντου – Εράνη Φιλ. 2-0   56΄Λαθούρης, 65΄ αυτ. Πέππας

Θύελλα Ραφ. – Ιάλυσος       0-2   29΄ Γιώργου, 44΄ Καμπά

Πανελευσινιακός – Μεσολόγγι     2-0   35΄ Τσιαβός, 94΄ Σάνι

Ελλάς Σύρου – Βύζας   4-1   36΄ Μηνάς, 44΄ 47΄ Μούντριχας, 76΄ Κασάπης – 79΄ Ι. Καραγιάννης


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr