background img
banner
banner

Λήψη απόφασης για το αλιευτικό καταφύγιο Κρυονερίου

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ – ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ

Αναφορά στο ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και αφορά το λιμανάκι – αλιευτικό καταφύγιο Κρυονερίου για το οποίο υπάρχει πρωτόκολλο κατεδάφισης, έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το σώμα πρόκειται να λάβει απόφαση υπέρ της διατήρησής του, σε επόμενη συνεδρίασή του.

Ειδικότερα, το ζήτημα τέθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργο Γιοβά, ο οποίος επισήμανε πως “έχει ζητηθεί από το Εμπορικής Ναυτιλίας απόφαση για το λιμανάκι Κρυονερίου, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή ότι αδρανεί και δεν το φέρνει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ληφθεί η απόφαση΄΄.

Απαντώντας του, ο αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Χριστόπουλος είπε πως το θέμα δεν εντάχθηκε στην ημερήσια διάταξη της χθεσινής συνεδρίασης διότι θα πρέπει να υπάρχει μία δομημένη εισήγηση και κάλεσε το σώμα, εφόσον το επιθυμεί να συνταχθεί εκείνη την ώρα από τον ίδιο, την αντιδήμαρχο Μαρία Σταυροπούλου και τον κ. Γιοβά, θέτοντας το θέμα προ ημερησίας.
Κοινή ήταν δε η άποψη ότι ο δήμος και η τοπική κοινωνία επιθυμούν τη διατήρησή του.

Ο κ. Χριστόπουλος έκανε γνωστό ότι η επόμενη ειδοποίηση για κατεδάφιση είναι για τις 22 Νοεμβρίου, ενώ η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιδά ανέφερε πως θα υπάρξει κι άλλη συνεδρίαση ώστε να ληφθεί η απόφαση βάσει εμπεριστατωμένης εισήγησης.Στη συνέχεια ελήφθη ομόφωνη απόφαση για την αναγκαιότητα συζήτησης του θέματος για διατήρηση του αλιευτικού καταφυγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr