background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πάλι στο φινάλε έχασε βαθμούς η Αιγείρα / Ακράτα 1-1 με Πήγασο

ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αν τα παιχνίδια σταματούσαν ακριβώς στο 90΄ χωρίς καθυστερήσεις, τότε η Αιγείρα / Ακράτα θα βρισκόταν σε περίοπτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Δαβουρλής κράτησε το μηδέν στην εστία του σχεδόν για μια ώρα αγώνα, η συνέχεια όμως περιείχε ουσία στον ΑΠΣ Πάτραι που έφυγε με το 3-0 από το γήπεδο της Αγυιάς.

Την κατάρα των καθυστερήσεων πλήρωσε και στο γήπεδο Κάνιστρας η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά, κερνώντας το πικρό ποτήρι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αιγείρας / Ακράτας. Ο Αρης ήταν το φαβορί στο γήπεδο Πλαστήρα απέναντι στην Θύελλα, το επιβεβαίωσε μετά το υπέρ του 6-2.

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Προάστειο, ανάμεσα σε Νίκη και Κεραυνό. Μετά τις νίκες του σε Πλαστήρα και Ακράτα, ο Αχαϊκός τρίτωσε τις επιτυχίες του με τις ομάδες της περιοχής μας, επικρατώντας 4-1 στα Καλάβρυτα σε βάρος της ΑΕΚ.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και μετά το 1-0 στο 44΄, ο Εθνικός τελείωσε με 4-0 σε βάρος του Αετού Ρίου.

Πήγασος – Αιγείρα / Ακράτα  1-1

Ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο Κάνιστρας κάτι που ήταν επιλογή περισσότερο του γηπεδούχου Πήγασου και ακολούθησαν οι παίκτες της Αιγείρας / Ακράτας.

Ο Φίλιππος Σχοινάς στο ντεμπούτο του στον πάγκο των “κίτρινων” είδε την ομάδα του να προηγείται με το πέναλτι που κέρδισε ο Δημήτρης Μητρόπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαγγίνας στο 30΄.

Ακολούθησε στο 35΄ το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων με τον Αποσκίτη, το οποίο πήρε έξυπνα ο ίδιος από τον Γιώργο Σταυρόπουλο, αλλά το απέκρουσε ο Οικονομόπουλος.

Ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα που έγινε στο φινάλε του ημιχρόνου στον Δ. Μητρόπουλο, είχε σαν αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες του Αγγελου Μητρόπουλου με τη λήξη του 45λεπτου προς τον διαιτητή Ζήκο, ο οποίος και τον απέβαλλε από τον πάγκο της Αιγείρας / Ακράτας.

Μοιρασμένο το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Αιγείρα / Ακράτα να έχει το πλεονέκτημα με το γκολ του Μαγγίνα, ο οποίος όμως τραυματίστηκε στο 89΄. Αν υπήρχε στη θέση του ίσως ο Πήγασος δεν θα έφτανε στην ισοφάριση με τον Δημητρακόπουλο στο 92΄ 1-1. Ο σκόρερ των γηπεδούχων πήρε την απόκρουση του Οικονομόπουλου από το σουτ που είχε προηγηθεί του Αποσκίτη και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Αιγείρα / Ακράτα: Οικονομόπουλος, Ταρνάρης,. Γ. Σταυρόπουλος (85΄ Τζιαβάρας), Μαγγίνας (89΄ Γ. Τριανταφυλλόπουλος), Καραχάλιος, Κουτρόπουλος, Μαχαίρας, Οικονόμου, Δ. Μητρόπουλος, Νικολόπουλος (60΄ Λαμπρόπουλος), Ροδόπουλος.

Θύελλα Αιγίου – Αρης Πατρών  2-6

Την πολύ καλή απόδοση του β΄ ημιχρόνου, την είχε ανάγκη από το α΄ 45λεπτο η Θύελλα Αιγίου, σε ένα διάστημα που ο Αρης πέρασε σίφουνας στο γήπεδο Πλαστήρα και προηγήθηκε 4-0.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου στο 16΄ με τον Μακρυγιαννάκη να καθυστερεί να τελειώσει την φάση απέναντι στον τερματοφύλακα Αναστασοβίτη.

Ο Μητρόπουλος πήρε μπάλα από τον Γεωργαντόπουλο ανοίγοντας το σκορ στο 4΄. Στο 21΄ ο Σιδέρης μετά από κόρνερ του Γεωργαντόπουλου και κεφαλιά πάσα του Φούφουλα το 0-2.

Με πέναλτι το 0-3 από τον Μητρόπουλο στο 25΄ και στο 37΄ ο Λιμάτσι (που είχε δοκάρι στο 27΄) σε κόντρα επίθεση πλάσαρε τον Παρίση για το 0-4.

Εμφανής η αγωνιστική άνοδος της Θύελλας στο β΄ ημίχρονο

Οπως είχε συμβεί με τον Εθνικό Π., έτσι και με τον Αρη η Θύελλα παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη στο β΄ ημίχρονο, το οποίο ξεκίνησε με μια δική της ευκαιρία. Στο 47΄ από πολύ καλή θέση ο Γκοτσόπουλος από την πάσα του Νικολάου πλάσαρε άουτ.

Στο 61΄ ο Σταθόπουλος με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο διαμόρφωσε με κεφαλιά το 0-5 για να έρθει η απάντηση με τον Γκοτσόπουλο στο 68΄ όταν σημείωσε με πέναλτι το πρώτο γκολ της Θύελλας 1-5.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Διαμαντόπουλος απέτυχε να κάνει δυο τα τέρματα της Θύελλας, το έκανε όμως στο 85΄ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σωτηρόπουλου.

Νωρίτερα ο Νικολόπουλος είχε δοκάρι στο 81΄  για τον Αρη, που έκλεισε το σκορ στο 90΄ με το εύστοχο πέναλτι του Σπανού 2-6.

Θύελλα Αιγίου: Παρίσης, Αθανασίου, Ιατρόπουλος (81΄ Ραυτόπουλος), Μαρδάς (88΄ Ευσταθίου), Αποστολόπουλος (46΄ Διαμαντόπουλος), Μυλωνάς, Σωτηρόπουλος, Νικολάου (81΄ Ράπα), Μακρυγιαννάκης (70΄ Κουνάβης), Γκοτσόπουλος, Τσέλα.

Καλάβρυτα – Αχαϊκός  1-4

Ακόμα ένα κακό ξεκίνημα στα Καλάβρυτα για την ΑΕΚ, που βρέθηκε να χάνει από τον Αχαΐκο 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο. Στο 3΄ ο Καλόφωνος και στο 9΄ ο Γράββαλος διαμόρφωσαν εύκολα το 0-2 από τα λάθη της άμυνας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι μειώνοντας 1-2 με το γκολ του Σταύρου Τσαβαλά.

Ακολούθησε το 1-3 στο 41΄ με τον Παπαϊωάννου.

Καλύτερα στο β΄ ημίχρονο τα Καλάβρυτα απείλησαν την εστία του Σιδέρη με το δοκάρι του Σκιαδά στο 60΄, όπως και στο επόμενο λεπτό πάλι με τον ίδιο πρωταγωνιστή απέκρουσε ο Σιδέρης και στο 69΄ με την κεφαλιά άουτ του Σταύρου Τσαβαλά.

Οτι δεν κατάφεραν τα Καλάβρυτα το πέτυχε ο Αχαϊκός στο 74΄ με τον Γράββαλο να σημειώνει το 1-4, που έμελλε να είναι τελικό αφού στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Αχαϊκού απέκρουσε τον Βραχλιώτη ύστερα από την πάσα του Σαλάι, ενώ ο Ντολάνι ζευγάρωσε τα δοκάρια για τους γηπεδούχους.

Καλάβρυτα: Λέσης, Ντιούφ, Θεοδοσίου (65΄ λ.τ. Φλογεράς), Παπαδόπουλος (75΄ Αχ. Δαφαλιάς), Σαλάι, Στ. Τσαβαλάς, Σκιαδάς, Μητρόπουλος, Ντολάνι, Κέφα (70΄ Ντάτσι), Γ. Τσαβαλάς (75΄ Βραχλιώτης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr