background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Επέστρεψε στις 4άρες ο Απόλλων Αιγίου 4-1 την Εγλυκάδα

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2-1 ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ

Μετά από μια …παρένθεση στη νίκη 1-0 σε βάρος του Αστέρα Τέμενης, ο Απόλλων Αιγίου επέστρεψε στο προσφιλές του σκορ που τον θέλει να σημείωνει 4 γκολ.
Αυτή τη φορά το έκανε στο “Κάνιστρας” απέναντι στον γηπεδούχο Απόλλωνα Εγλυκάδας, που χάρηκε προς στιγμήν, όταν στο 35΄ ο Λιμάτσι ισοφάρισε 1-1 το γκολ του Μετζάι, που είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Αιγίου στο 20΄.

Η ΑΕ Αρόης 3-1 την Πάτρα 2005 και στην 2η θέση

Με ανατροπή η ΑΕ Αρόης πήρε τη νίκη από την Πάτρα 2005, που προηγήθηκε στο 14΄ με τον Αλιφιεράκη.

Ακολούθησε γρήγορα η ισοφάριση 1-1 από τον Μάλλιαρη στο 22΄ και δυο γκολ στο β΄ ημίχρονο από τους Γιαννακόπουλο και Λώλη, που έφεραν τη νίκη στην ΑΕ Αρόης και την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Κι αυτό συνέβη ύστερα από την ισοπαλία 1-1 του Αστέρα Λεοντίου στην Αγυιά. Ολα έγιναν στο φινάλε του αγώνα με τον Αστέρα να προηγείται 1-0 στο 88΄ με τον Καραθανάση και να ισοφαρίζει στο 95΄ ο Μποζιονέλος.

Σοκ στο φινάλε στο γήπεδο της Ζήριας

Ο Φοίνικας / Ζήρια άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τέρπου 1-0 στο 18΄ ύστερα από σέντρα του Τσάκουλη. ¨Ηταν καλύτερος και είχε τις φάσεις να διευρύνει την διαφορά. Ο Ηρακλής είχε δοκάρι στο α΄ ημίχρονο και δοκάρι στη φάση όμως της ισοφάρισης, όταν πήρε το ριμπάουντ ο Παντελής Βογιατζής ισοφαρίζοντας 1-1 στο 85΄. Ο ίδιος “πάγωσε” το γήπεδο της Ζήριας στο 89΄, όταν σημείωνε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αχιλλέας Καμαρών νικητής στην τοπική αναμέτρηση 2-1 την ΑΕ Αιγίου

Μόλις στο 4΄ ο Μήτσης άνοιξε το σκορ στις Καμάρες για την φιλοξενούμενη ΑΕ Αιγίου.
Ο Αχιλλέας αντέδρασε και ισοφάρισε 1-1 με τον Μούκα στο 25΄ ύστερα από την σέντρα του Πέτσι.
Στο 39΄ ο προωθημένος Σπανός με κεφαλιά έφερε την ανατροπή για τους γηπεδούχους 2-1 από το κόρνερ του Χύσα.
Περισσότερο επικίνδυνος στις επιθέσεις του ο Αχιλλέας, απέκτησε και αριθμητική διαφορά στο 84΄, όταν αποβλήθηκε από την ΑΕ Αιγίου ο Σάντρι Αϊντίν.

Ο Αστέρας Τέμενης 3-1 τους Πετεινούς

Το γρήγορο γκολ του Νικολακόπουλου με μακρινό σουτ στο 5ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Αστέρα, πόσο μάλλον όταν στο 9΄ ο Γιαννόπουλος διαμόρφωνε το 2-0 από πάσα του Κουτρουμπίνα.

Με φάουλ του Παπαγεωργίου στο 59΄ οι Πετεινοί βρέθηκαν και πάλι στο παιχνίδι, για να τους θέσει πάλι εκτός στο 74΄ ο Κουτρουμπίνας σε φάση διαρκείας 3-1.

Πρώτη νίκη για την Αβυθο 3-1 τον Αίαντα Πάτρας

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τον Αστέρα Λεοντίου η Αβυθος πήρε …μπροστά και σημείωσε την πρώτη της φετινή νίκη.
Μέχρι το 20λεπτο είχε πετύχει τρία γκολ με τον Ευθυμίου το 1-0 και με τον Κουμπέτσο στο 9΄ και 17΄ το 3-0. Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν ύστερα από το 3-0, ήσαν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δέχτηκαν ένα γκολ από τον Βαβάτσικο στο 89΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr