background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Με τη γκολάρα του Μακρή στο 45΄ πήρε τη νίκη 1-0 από τον Ιάλυσο

Εξαιρετικά δύσκολα τα βρήκε ο Παναιγιάλειος κόντρα στον Ιάλυσο Ρόδου, που ήρθε στην Αβυθο να παίξει επιθετικά, να πρεσάρει, να καλύψει τους χώρους και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Το άξιζε μέχρι ενός σημείου αφού είχε περισσότερες τελικές στην εστία του Γιάννη Παπαδόπουλου, που όποτε χρειάστηκε αποσόβησε κάθε κίνδυνο από την μελανόλευκη άμυνα.

Ο Γιώργου ήταν στο 16΄ που απείλησε για τους φιλοξενούμενους πλασάροντας άουτ.

Ακολούθησε στο 34΄ ένα δυνατό σουτ από τον Κραγιόπουλο ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιγάρου.

Δυο φάσεις ο Ιάλυσος το γκολ ο Παναιγιάλειος

Στο 38΄ ο Ιντρίζι πλάσαρε έξω απέναντι στον Παπαδόπουλο και στο 44΄ ο Καμπά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου.

Στο 45΄ μετά το κλέψιμο στην περιοχή του Ιάλυσου, ο Μακρής με κεραυνό από θέση μέσα αριστερά δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα του Ιάλυσου 1-0.

Δεν τα παράτησε ο Ιάλυσος, κράτησε ο Παναιγιάλειος

Μόνο αν άλλαζε το παιχνίδι του ο Παναιγιάλειος κατάφερνε να κρατήσει την κατοχή της μπάλας, αφού οι παίκτες του Ιάλυσου έπεφταν με μένος όπου υπήρχε η μπάλα.

Στα τελευταία λεπτά ο Παναιγιάλειος έδωσε χώρο στον Ιάλυσο, παίζοντας αμυντικά για να κρατήσει το πολύτιμο γκολ. Με την βοήθεια του Παπαδόπουλου που εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο στο τελευταίο 10λεπτο, οι μελανόλευκοι στο φινάλε πανηγύρισαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Δεύτερη κίτρινη ο Κραγιόπουλος

Ο Κραγιόπουλος πήρε στη διάρκεια του αγώνα κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν και η τρίτη και τον έθετε εκτός από το ερχόμενο παιχνίδι στη Μαρκό. Πήρε σκόπιμα μια δεύτερη κίτρινη (κόκκινη), ώστε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕ Αιγίου.

Φυσικά διατηρούνται οι δυο κίτρινες που είχε πάρει στο πρωτάθλημα.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Κραγιόπουλος, Φωκαΐδης (90’ Βήτος), Σκούτας (71’ Βασίλτσης), Μακρής, Γκίκα (84’ Κοτσόκολος), Κοντοχρήστος.

Ιάλυσος: Τσιγάρος, Πατσίλης, Τερζίου, Χατζηνικόλας (60’ Τζουανόπουλος), Χότζα, Γιώργου, Ιντρίζι, Αθανασίου, Εμπουμπά, Κάμπα, Βλαχάβας (73’ Σάββας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr