background img
banner
banner

Πλημμύρισε κόσμο το Διακοπτό σε μια γιορτή γεμάτη λάμψη!

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου Διακοπτού έχει γίνει πλέον θεσμός και χρονιά με τη χρονιά μετατρέπεται σε μία ξεχωριστή γιορτή για την Αιγιάλεια, που αποπνέει χαρά, δημιουργικότητα κι ελπίδα. Κάτι ανάλογο συνέβη και φέτος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και παρά το τσουχτερό κρύο και την παράλληλη διεξαγωγή κι άλλων εκδηλώσεων, κατάφερε να προσελκύσει 480 άτομα!

Ήταν η μέρα που το Διακοπτό έλαμψε στην κυριολεξία, όπως σχολίασε και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος. Πυροτεχνήματα, μελωδίες, κεράσματα, ευχές συνετέλεσαν στο να περάσουν όλοι αξέχαστα βάζοντας τις βάσεις για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα!

Ο κ. Χριστόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε πως ΄΄ο δήμος προσπαθεί πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα και είναι κοντά σε κάθε εκδήλωση χαράς και δημιουργίας΄΄, ενώ ο πρόεδρος της κοινότητας Σπήλιος Ρουφογάλης επισήμανε: ΄΄Η γιορτή μας φέτος ήταν εξαιρετική και κάπως έτσι ανταμείφθηκε η κόπωση της προετοιμασίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας αλλά και στον υπέροχο κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωσή μας. εύχομαι υγεία σε όλους και του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερα. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, καλά Χριστούγεννα σε όλους΄΄.

Άριστη συνεργασία συλλόγων και φορέων έφερε το αποτέλεσμα

Ο άστατος καιρός και το αρκετό κρύο που επικρατούσε, δεν βοήθησαν τον κόσμο στο να μείνει όσο θα ήθελε στην όμορφη γιορτή. Παρ’ όλα αυτά, οι εθελοντές ήταν αρκετοί και περίπου 10 σύλλογοι από διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής είχαν στήσει σε θεματικούς πάγκους λογής – λογής κατασκευές, τις οποίες και προέτασσαν στο κοινό δημιουργώντας έτσι μία πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Έλαβαν ενεργά μέρος: Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού, Καρναβαλική Ομάδα, Σύλλογος Γονέων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Διακοπτού, Σύλλογος Κερνίτσας, Σύλλογος «Νέα Πνοή», Θεατρική Ομάδα Διακοπτού, Σύλλογος Βρώσθενας, Σύλλογος Τράπεζας «Σύβαρις». Καθοριστική στον στολισμό ήταν η βοήθεια του Σπήλιου Μαυροειδή. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν θεατρικά δρώμενα, χορούς από το χορευτικό τμήμα του Δημοτικού Σχολείου, μουσικοχορευτικά δρώμενα, χορευτική ποπ μουσική με τον D.J Βασίλη Χωροζάκη σε μεγάλα κέφια και φυσικά τη φωταγώγηση του δέντρου, το οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου να φωτίζει και να ζεσταίνει το όμορφο, εμβληματικό χωριό. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Χριστόπουλος, Μαρία Σταυροπούλου και Γιώργος Φραγκονικολόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr