background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Στην κακή απόδοση της ομάδας εστιάστηκε ο Νίκος Μανούρας μετά το παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας

Στην μέτρια εικόνα της ομάδας του απέδωσε την πρώτη εντός έδρας ήττα του Παναιγιάλειου ο Νίκος Μανούρας. Ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας στάθηκε στην απουσία πάθους, έντασης και υπομονής που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ωστόσο ότι αν και δεν απείλησε ο Παναιγιάλειος αλλά και ούτε απειλήθηκε, η ήττα προήλθε από ένα αυτογκόλ και μία αδράνεια της άμυνας. «Σήμερα ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι με διαφορά. Δεν ξέρω τι επηρέασε την ομάδα.

Ένα παιχνίδι που δεν είχαμε ένταση, δεν είχαμε νεύρο στο παιχνίδι μας, δεν είχαμε την υπομονή στο να χτίσουμε φάσεις. Νομίζω ότι μπορεί να τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να έχουμε κλασσική ευκαιρία, χωρίς να έχουμε τελική στην αντίπαλη εστία. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό έχοντας μία ομάδα η οποία είναι φτιαγμένη να δημιουργεί και να κάνει αρκετές φάσεις και να σκοράρει κυρίως μέσα στην έδρα μας. Σήμερα δεν το είδαμε αυτό αλλά κι από την άλλη χάσαμε το παιχνίδι χωρίς να δεχτούμε φάση.

Σε μία στατική μπάλα και με ένα αυτογκόλ, από μία αδράνεια της άμυνας, χάσαμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο, βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, θα ήταν η ισοπαλία αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για ισοπαλία στην έδρα μας. Πραγματικά πολύ κακή εμφάνιση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για να πάμε στο ντέρμπι της Τετάρτης με διαφορετικό πρόσωπο.»
Αναφορικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης άγχους της ομάδας λόγω της παρουσίας της στις υψηλές θέσεις ο «μελανόλευκος» τεχνικός το απέκλεισε λέγοντας: «Παίζαμε με μία καλή ομάδα που έχει τέσσερις αγωνιστικές με θετικά αποτελέσματα και είναι μία ομάδα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει σχεδόν το ίδιο ρόστερ. Πολύ δουλεμένη ομάδα. Δεν είναι ότι μας αγχώνει η υψηλή βαθμολογία και ότι μπορούμε να διεκδικούμε. Έχουμε πει ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα γίνει το ταμείο.

Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά πρέπει να το βρούμε με τα παιδιά. Εγώ αυτό που είδα, γιατί ήμουν και στην κερκίδα λόγω τιμωρίας, είναι ότι δεν είχαμε καθόλου καθαρό μυαλό, καθόλου υπομονή και βγήκαμε τελείως εκτός πλάνων.

Από τη μία με εκνεύρισε κι αυτό γιατί δεν μπορούσα να αλλάξω πράγματα γιατί ήμουν στην κερκίδα, ελάχιστες παρεμβάσεις μπορούσα να κάνω, Δεν είμαστε καθόλου μέσα στο πλάνο του παιχνιδιού, πήγαμε τελείως ανορθόδοξα. Δεν ξέρω πρέπει να μιλήσω με τα παιδιά για να δούμε τι έφταιξε. Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα και περίμενα να έχουμε άλλο πρόσωπο, όμως σήμερα είμαι πραγματικά απογοητευμένος από αυτό που είδα.»

Μόνο μια εντός έδρας νίκη στην 15η αγωνιστική

Δεν ήταν η μέρα των γηπεδούχων η Κυριακή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παναιγιάλειος που γνώρισε την πρώτη ήττα στην Αβυθο, χάνοντας ακόμα και τον βαθμό της ισοπαλίας.
Μάλιστα είχαμε σε δυο περιπτώσεις την αποφυγή της ήττας των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις, αφού ο Γιώργος Μπακατσέλος ισοφάρισε για την ομάδα της Σύρου στο 90΄ 1-1 την Ρόδο.
Κάτι ανάλογο συνέβη και στην Μύκονο με τον αέρα να …σκοράρει για τους γηπεδούχους στο 91΄ και να χάνονται έτσι δυο πολύτιμοι βαθμοί για τον Αστέρα Βάρης που είχε προηγηθεί.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr