background img
banner
banner

Εκσυγχρονισμός του τρόπου λειτουργίας των σχολείων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ

Σχολεία εξοπλισμένα που… δεν θα τους λείπει τίποτα θέλουν να αφήσουν ως παρακαταθήκη στον δήμο και τους μαθητές του οι Σχολικές Επιτροπές, οι οποίες σε δύο εβδομάδες με νόμο του κράτους σταματούν να υφίστανται.

Συνεχίζοντας το «μπαράζ» προμηθειών εξοπλισμού που αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του τρόπου λειτουργίας Γυμνασίων και Λυκείων, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε στην αγορά νέων συσκευών.

Ειδικότερα, όπως κάνει γνωστό ο πρόεδρός της Επαμεινώνδας Δούλος, ΄΄προχωρήσαμε στην προμήθεια LEGO παιχνιδιών απασχόλησης για το Ειδικό Σχολείο Αιγίου, βιντεοπροβολέα για το 2ο ΓΕΛ Αιγίου, κι άλλων υπολογιστών για τα σχολεία, κι άλλων LAPTOPS για μαθητές κι εκπαιδευτικούς των σχολείων μας. Συνεχίζουμε μέχρι τουλάχιστον τη λήξη της θητείας μας (31-12 2023)΄΄.

Να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν, από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου, είχαν γίνει κι άλλες προμήθειες αλλά και παρεμβάσεις. Αυτά είναι: Εγκατάσταση διαχωριστικού τοιχίου με κάγκελα και άνοιγμα δεύτερης εισόδου για την απομόνωση του πάρκινγκ από το προαύλιο στο 1ο ΓΕ.Λ. για την ασφάλεια των μαθητών. Οθόνες, laptops και desktops στα σχολεία. Αντικατάσταση των κεντρικών σωληνώσεων θέρμανσης από το λεβητοστάσιο ως τις αίθουσες διδασκαλίας του ΓΕ.Λ. Αιγείρας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr