background img
banner
banner

Με μεταγραφές στη σύνθεσή του

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Την Ερμιονίδα αντιμετωπίζει στην Αβυθο την Κυριακή (15:00) ο Παναιγιάλειος, έχοντας στο ρόστερ του και σίγουρα στην αρχική σύνθεση νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Εκτός από τον Φλώρο που είναι τραυματίας (διάταση), ο Νίκος Μανούρας θα έχει επιλογές ανάμεσα στους νεοφερμένους Πίσπα, Τσίπρα, Κίτο.

Στο Αιγιώτικο στρατόπεδο βλέπουν τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Ερμιονίδα και Μύκονο σαν ευκαιρία για βαθμολογική αναβάθμιση και παράλληλα σαν ρεβάνς από τις ήττες του α΄ γύρου.

Αποχώρησε ο Κώστας Κυριακίδης

Οικογενειακοί λόγοι οδήγησαν τον Κώστα Κυριακίδη στη λύση της συνεργασίας του με τον Παναιγιάλειο και αποχαιρέτισε συμπαίκτες και τεχνική ηγεσία στην προπόνηση της Πέμπτης.
Λογικά δίπλα στον Τακίδη θα δούμε στο κέντρο της άμυνας τον Βίτο, αφού ο Μωραΐτης έχει κάρτες, όπως επίσης ο Βασίλτσης.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας για τον β΄ γύρο

Από σήμερα αλλά και στην είσοδο του γηπέδου της Αβύθου στον αγώνα με την Ερμιονίδα, οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου θα έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας για τον β΄ γύρο, που έχουν κόστος 60 ευρώ.

Με ντέρμπι ξεκινά Σάββατο η 19η αγωνιστική

Το παιχνίδι Ελλάς Σύρου – Αστέρας Βάρης πήγε μια μέρα πίσω. Αν και η ΕΠΟ το είχε ορίσει Σάββατο 12:30, εν τούτοις η πρόγνωση του καιρού έδειχνε μεγάλα μποφόρ για την Κυριακή και ορίστηκε τελικά για αύριο Σάββατο 13:30.
Είναι σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας αφού περιλαμβάνει αντιπάλους από τις πρώτες θέσεις στον 3ο όμιλο.

Πάει Βάρδα η Κόρινθος

Ο ΠΑΟ Βάρδας με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, θα παίξει με την πρωτοπόρο Κόρινθο σε ένα παιχνίδι πρόκληση για τους νεοφώτιστους στην Γ΄ Εθνική. Αλλαγές έχουν προκύψει στο ρόστερ των δυο ομάδων το Γενάρη, με σκοπό να βελτιώσουν τα πράγματα και την απόδοσή τους. Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξαν με επιλογές που θα σπρώξουν καλύτερα τα σωματεία τους.
Η Θύελλα Ραφήνας παίζει και σε αυτή την αγωνιστική εντός έδρας, αντιμετωπίζοντας τον Πανελευσινιακό με στόχο τη νίκη που θα την σιγουρέψει στην 2η θέση.

Νέες απώλειες από την Ρόδο ύστερα από την αποχώρηση του μέσου Αλέξανδρου Τσούτση που μάλλον θα καταλήξει στον Παναργειακό και του Μεσοεπιθετικού Μάρκου Μίσκου.
Αγωνιστικά υποδέχονται την Εράνη Φιλιατρών με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Στο Αργος ο Παναργειακός περιμένει στην δυνατή του έδρα τον ΑΕΡ Αφάντου έχοντας σαν μάθημα την πρόσφατη μοναδική του εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟ Βάρδας.
Για βαθμούς καίγεται η Μύκονος που υποδέχεται την Μαρκό, έχοντας τον κοινό στόχο την απομάκρυνση από την κόκκινη γραμμή που τους …χαϊδεύει την πλάτη.
Στις μάχες της ζώνης υποβιβασμού ο Ιάλυσος υποδέχεται τον Βύζαντα και ο ΑΟ Πυλίου το Μεσολόγγι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr