background img
banner
banner

Ο μπασκετικός Αστέρας Τέμενης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΖΖΟ ΜΕΖΖΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου εγκαινιάζοντας την νέα χρονιά που υπόσχεται νέες, αγωνιστικές επιτυχίες. Σύσσωμο το Δ.Σ., αθλητές, προπονητές, χορηγοί και φίλοι του συλλόγου έδωσαν το “παρών” στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “ΜΕΖΖΟ ΜΕΖΖΟ” στην παραλία της Τέμενης.

Αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ο πρόεδρος Γιώργος Χρηστίδης έκοψε την πίτα ενώ μίλησαν ακόμη, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος και ο νέος πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τέμενης Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος, ενώ το “παρών” έδωσε και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος. Να σημειωθεί ότι δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής ο Θεόδωρος Καρούτζος, πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του μεγάλου χορηγού “affidea”, για πρώτη ίσως φορά όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Ακολούθησε λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα, ενώ η μεγάλη τυχερή της βραδιάς κέρδισε μία τηλεόραση, που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr