background img
banner
banner

Τελετή παράδοσης – ανάληψης καθηκόντων

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Τσαπικούνης ανέλαβε στο πλαίσιο της τελετής, τα καθήκοντα του από τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Αντιστράτηγο ε.ο.θ. Απόστολο Μαρτζάκλη.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι Διοικητές και Επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με έδρα την Αχαΐα, τα Προεδρεία Ενώσεων, Συλλόγων, Συνδέσμων του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού καθώς και του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Νοτιοδυτικής και Στερεάς Ελλάδας.

Επιπλέον, παρέστησαν Ανώτατοι και Επίτιμοι εν αποστρατεία Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας, οι Βοηθοί του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών  έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, αστυνομικοί και πολιτικό προσωπικό των Επιτελείων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr