background img
banner
banner

Ο «Ασκληπιός» έκοψε πίτα

ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αιγίου όπως κάθε χρόνο, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του εν μέσω εγκάρδιων ευχών για τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και έλαβε χώρα στο μικρό αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Η συμμετοχή των εργαζομένων όλων των μορφών εργασίας (μονίμων, επικουρικών, ΣΟΧ & ΟΑΕΔ) ήταν πάρα πολύ μεγάλη, ενώ η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη.

Σε μια ιδιαίτερα εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα, με την παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλη Γιαννάκου, ο οποίος πάντα τιμά το σωματείο σε κάθε εκδήλωση που είναι προσκεκλημένος, και της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Δυτικής Ελλάδας Άννας Μαστοράκου, πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του σωματείου Χάρης Σπηλιωτόπουλος. Έναν σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και ο Διοικητής του νοσοκομείου Θανάσης Γεωργάκης.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Σωτήριος Καραγκούνιας, ο οποίος μετέφερε και τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.
Μετά και την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας ακολούθησε η κλήρωση δώρων. Οι τυχεροί ήταν δέκα οι οποίοι έλαβαν συμβολικά δώρα (προσφορά του σωματείου και διαφόρων επιχειρήσεων). Το εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε μεταξύ των προσκεκλημένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν προσωπικές ευχές για τη νέα χρονιά και να συζητήσουν σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr