background img
banner
banner

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ ΖΗΡΙΑ: Την Κυριακή το ντέρμπι της Αιγιάλειας στις Καμάρες

ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΒΥΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OUT

Στα παιχνίδια της Κυριακής ορίστηκε το ντέρμπι της περιοχής για την 20η αγωνιστική. Στο γήπεδο των Καμαρών ο Αχιλλέας που βρίσκεται στην 3η θέση με 35 βαθμούς θα υποδεχτεί το γειτονικό σωματείο Φοίνικας / Ζήρια που στέκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, πίσω από την Πάτρα 2005 η οποία με 37 βαθμούς οδηγεί τον όμιλο. Συμπερασματικά η τοπική συνάντηση χαίρει μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, με τα δυο σωματεία να θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή, όσο μάλιστα η Πάτρα 2005 έχει εύκολο έργο αντιμετωπίζοντας τον ουραγό της βαθμολογίας Αίαντα Πατρών.

Οι ήττες Αβύθου και Τέμενης τους κράτησαν στη ζώνη μπαράζ

Έχασαν και έκαναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για να ξεφύγουν από το γκρουπ των μπαράζ παραμονής. Ήταν η Αβυθος που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την ΑΕ Αιγίου και την περιμένει δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα με τον Ηρακλή και ο Αστέρας Τέμενης που έχασε στην Ζήρια και υποδέχεται τώρα τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Για τον Αστέρα η νίκη είναι μονόδρομος, αφού εκτός από την ανάγκη βαθμών, το αντίπαλο σωματείο της Εγλυκάδας βρίσκεται επίσης στη ζώνη κινδύνου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr