background img
banner
banner

Ληστεία «καρμπόν» με του Οκτωβρίου στο φαρμακείο της Ελίκης

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ…

Μία ακόμη ληστεία, η δεύτερη μέσα σε διάστημα πέντε μηνών σημειώθηκε στο φαρμακείο στην περιοχή της Ελίκης, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ. Ο δράστης που οπλοφορούσε, με την απειλή όπλου ανάγκασε την υπάλληλο του φαρμακείου να του δώσει την είσπραξη και αποχώρησε πεζός.

Ο θρασύτατος ληστής έφτασε στο φαρμακείο πεζός, όπως φαίνεται και από την κάμερα, από το στενό δίπλα στην επιχείρηση. Φορούσε κουκούλα «full face», άσπρα χειρουργικά γάντια και κρατούσε μαύρο πιστόλι. Με αυτό απείλησε την υπάλληλο που ήταν μόνη της στο κατάστημα εκείνη την ώρα. Η γυναίκα έντρομη του παρέδωσε τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο και ο ληστής ετράπη σε φυγή και πάλι πεζός μέσα στο σκοτάδι.

Σημειώνεται ότι η ληστεία έγινε με πανομοιότυπο τρόπο με αυτή που είχε σημειωθεί και πάλι στην ίδια επιχείρηση, στις 21 Οκτωβρίου 2021. Από τους άνδρες της Ασφάλειας Αιγιαλείας που βρέθηκαν αμέσως χθες βράδυ στο σημείο, ελήφθησαν καταθέσεις καθώς επίσης και το βιντεοληπτικό υλικό. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν πρόκειται για τον ίδιο δράστη της προηγούμενης ληστείας, καθώς ο συγκεκριμένος, ξέχωρα από το ότι είχε καλυμμένο όλο το πρόσωπο ενώ ο προηγούμενος φορούσε μόνο μάσκα, είχε εντελώς διαφορετική σωματική διάπλαση.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την περιοχή γύρω από το φαρμακείο, ενώ θα εξετάσουν και το ενδεχόμενο βιντεοληπτικού υλικού και από άλλα σημεία πλησίον του φαρμακείου.
Αναφορικά με το ποσό που απέσπασε ο δράστης, η υπάλληλος, η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει, κάτι που θα εκτιμηθεί σήμερα οπότε και θα επιστρέψει η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου, η οποία, προφανώς θα ζητήσει την ποινική δίωξη του δράστη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr