background img
banner
banner

Η Θύελλα Π. 1-0 απέκλεισε τον Παναιγιάλειο

Ο χρόνος κυλούσε αμείλικτα στο γήπεδο της Θύελλας, σημαδεύοντας την ήττα και τον αποκλεισμό του Παναιγιάλειου από το κύπελλο, ύστερα από το γκολ του Μιχαλόπουλου στο 58΄.

Η πίεση στα τελευταία λεπτά των μελανόλευκων με αριθμητική υπεροχή ύστερα από την αποβολή του Σκουμή στο 78΄ δεν απέδωσε καρπούς.

Η Θύελλα Πατρών πανηγύρισε δίκαια την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανμοβριακό.

 Μετά το πρωτάθλημα συνεχίστηκε το κακό και στο κύπελλο

Με δυο ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Παναιγιάλειος συνέχισε με ήττα και στο κύπελλο, οπότε αυτό που απομένει είναι να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα.

Παρά την φλύαρη υπεροχή στο α΄ ημίχρονο οι μελανόλευκοι βρέθηκαν τρεις φορές κοντά στο γκολ. Στο 13΄ ο Μακρής από την πάσα του Βασίλτση είδε τον Κατριβέση να αποκρούει με τα πόδια.

Ακολούθησε η διπλή ευκαιρία από τους Μακρή – Βασίλτση από την πάσα του Βίτου στο 26΄ και στο 28΄ ο Πίσπας που κέρδισε τις κόντρες σούταρε από καλή θέση άουτ.

 Στο 68΄ απείλησε πάλι ο Παναιγιάλειος

Η Θύελλα Π. που είχε ένα καλό σουτ άουτ στο α΄ ημίχρονο με τον Κουτσαντώνη στο 17΄ άουτ, μπήκε πιο ζωηρή στο β΄ ημίχρονο δείχνοντας ότι θέλει το παιχνίδι περισσότερο από τον Παναιγιάλειο.

Προηγήθηκε στο 58΄ με την κεφαλιά του Μιχαλόπουλου από το φάουλ του Θ. Βλασσόπουλου και είδε μετά από ώρα να ανησυχεί την άμυνά της ο Παναιγιάλειος, με τον Φωκαΐδη στο 68΄ να αποκρούεται από τον Κατριβέση, ύστερα από την πάσα του Μακρή.

Κοντά στο 2-0 με Σκεπετάρη η Θύελλα

Όσο παρέμενε ακίνδυνος ο Παναιγιάλειος η Θύελλα δημιούργησε με τον Σκεπετάρη δυο καλές φάσεις. Στο 72΄ εκτέλεσε φάουλ που πέρασε μέσα από το τείχος και απέκρουσε δύσκολα ο Χάμος και στο 75΄ ο Σκεπετάρης βρέθηκε απέναντι από τον Χάμο σε θέση μέσα αριστερά, προτίμησε να πασάρει (άσχημα) στον Σκούμη και να χαθεί η ευκαιρία.

Κοντά στην ισοφάριση μετά την αποβολή

Ο Σκουμής είδε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή Φωκά στο 78΄ και αποβλήθηκε. Ο Παναιγιάλειος με τον λίγο χρόνο που του απέμενε προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτό έγινε στο 90΄ με την κοντινή κεφαλιά άουτ του Λιάτου και στο 92΄ με την κεφαλιά του Τσίπρα από την σέντρα του Φλώρου, να αποκρούεται από τον Κατριβέση, που έπαιξε τερματοφύλακας αφού ήταν τραυματίας ο Μπαρδάκης.

Θύελλα Π.: Κατριβέσης, Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Ν. Βλασόπουλος, Θανόπουλος, Αγουρίδης, Θ. Βλασόπουλος, Κουτσαντώνης (85΄ Πανίτσας), Ντίνος (90΄ Κούρτης), Σκουμής, Μιχαλόπουλος (70΄ Μιχαλόπουλος).

Παναιγιάλειος: Χάμος, Μωραΐτης, Φλώρος, Βίτος (70΄ Σανδραβέλης), Παπαδόπουλος, Κίτος (56΄ Λουκάς), Πίσπας (56΄ Τσίπρας), Λιάτος, Μακρής, Τρέσα (77΄ Τακίδης), Βασίλτσης (56΄ Φωκαΐδης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr