background img
banner
banner

Πόνεσαν τον Παναιγιάλειο οι δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ

Από τα δυο τελευταία παιχνίδια στην Αβυθο με Ρόδο και στην Βάρδα με ΠΑΟΒ, ο Παναιγιάλειος δεν περίμενε να ολοκληρώσει αυτόν τον κύκλο αγώνων χωρίς να εισπράξει ούτε έναν βαθμό.
Κι αυτό γιατί η έδρα της Αβύθου είχε δώσει στον Παναιγιάλειο 10 νίκες σε 11 αγώνες. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟ Βάρδας έδειχνε να βρίσκεται σε μια εποχή αγωνιστικής πτώσης, είχε κερδίσει δύσκολα στην έδρα του 1-0 το Μεσολόγγι στο 90΄ και πριν το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο είχε ηττηθεί εκτός έδρας 0-1 από την Ερμιονίδα.

Οι διαιτητικές αποφάσεις και η αποβολή του Κοτσόκολου

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η εχθρική προς τον Παναιγιάλειο διαιτησία, καθώς επίσης και το αριθμητικό μειονέκτημα με την αποβολή του Θόδωρου Κοτσόκολου από το 26΄.
Οι μελανόλευκοι επηρεασμένοι αρνητικά και χωρίς καθαρό μυαλό από τα τεκταινόμενα, γνώρισαν στο φινάλε μια απρόσμενη και εκτός προγράμματος ήττα.

Παίζει κύπελλο στην Πάτρα με την Θύελλα

Σφήνα στα παιχνίδια πρωταθλήματος για τον Παναιγιάλειο ορίστηκε αύριο Τετάρτη από την ΕΠΣ Αχαΐας και παιχνίδι κυπέλλου.
Θα αγωνιστεί για την φάση των «16» στο «Φ. Αραβαντινός» με την Θύελλα Πατρών.

Διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Φωκάς με βοηθούς τους Μπαλαρούτσο – Ωρολογά, με ώρα έναρξης 15:00.
Η ομάδα που θα προκριθεί από τον συγκεκριμένο αγώνα, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή της παράλληλης συνάντησης στα Ζαρουχλέικα: Αναγέννηση Πατρών – Πανμοβριακός. Η ομάδα του Ριόλου έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Διαιτητής στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων ορίστηκε ο Βασίλης Τσάκης.

Πάλι στην έδρα της η Ρόδος απειλεί την Κόρινθο

Στο +4 βρίσκεται η πρωτοπόρος Κόρινθος από την αμέσως επόμενη ομάδα που είναι στην 2η θέση η Ρόδος.
Το θετικό για την ομάδα του Νίκου Κουρμπανά είναι ότι μετά τη νίκη της 2-1 με ανατροπή σε βάρος του ΑΟ Πυλίου, παραμένει στην έδρα της να υποδεχτεί αυτή τη φορά τη Μύκονο. Ακόμα ένα δύσκολο νησιώτικο ντέρμπι για την Ρόδο, που έχει όμως να παραθέσει τον παράγοντα έδρα.
Αντίθετα με την Κόρινθο που θα αγωνιστεί στην Ανατολική Αττική με την Μαρκό που στην κυριολεξία «καίγεται» για βαθμούς.

Στην 5η θέση ο Παναιγιάλειος

Με τις δυο τελευταίες ήττες ο Παναιγιάλειος απομακρύνθηκε στους 10 βαθμούς από την κορυφή και εκτός από την Ρόδο ακολουθεί τώρα τον Παναργειακό και την Θύελλα Ραφήνας.
Στην πλάτη των μελανόλευκων με δυο βαθμούς διαφορά είναι η Ελλάς Σύρου, που θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Παναργειακό, ενώ η Θύελλα Ραφήνας θα παίξει στα Μέγαρα με τον Βύζαντα.

Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα

Μεγάλο το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική και χαρακτηριστικό είναι ότι στον 3ο όμιλο απομένουν ακόμα 11 αγώνες. Ένα μεγάλο αγωνιστικό διάστημα που μπορεί να βελτιώσει ή να χειροτερέψει την θέση σου.
Η βαθμολογία που βλέπουμε αυτή την ώρα μπορεί να διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις και συμπεράσματα.
Καταδικασμένο θα είναι το σωματείο που θα παρατήσει, κάτι που δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμα στον όμιλο, αφού και η ουραγός και χωρίς νίκη ΑΕ Μεσολογγίου, κρατάει τις τυπικότητες και την απαραίτητη αξιοπρέπεια στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια κυρίως στις μετακινήσεις για τα νησιά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr