background img
banner
banner

Κατασκευή νέου κτιρίου για το Φαρμακείο του Γ.Ν. «Άγιος Ανδρέας»

ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕ

Μια ανάσα από την εκπλήρωση του στόχου που έθεσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης από την αρχή της θητείας του, βρίσκεται το έργο για την κατασκευή νέου κτιρίου το οποίο θα στεγάσει στο Φαρμακείο του Γ.Ν. «Άγιος Ανδρέας» Πατρών.

Το υπουργείο Υγείας ενέκρινε τη διενέργεια ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου του έργου «Ανέγερση νέου κτιρίου φαρμακείου και αποθήκης ΓΝ «Άγιος Ανδρέας», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο κ. Καρβέλης υπέγραψε χθες το πρωί τη σχετική απόφαση και τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μια νέα δομή η οποία, όπως υποδείξαμε πριν από λίγο καιρό, θα βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό κτήριο του νοσοκομείου. Ένα πάγιο αίτημα το οποίο, πρέπει να πω, ότι ήταν στις πρώτες μου προτεραιότητες από τότε που ανέλαβα τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και μάλιστα θυμάμαι ότι ήταν και η πρώτη επίσκεψη που είχα κάνει σε νοσοκομείο. «Τρέξαμε» τις διαδικασίες ενώ πρέπει να πω ότι βρήκαμε άμεσα θετική ανταπόκριση από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή τη θετική εξέλιξη», συμπληρώνει ο κ. Καρβέλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πολλά χρόνια το φαρμακείο του νοσοκομείου στεγαζόταν σε κοντέινερ από το 2008.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr