background img
banner
banner

Β΄ ΕΣΚΑ-Η: Στα πλέι οφ η ΕΦΑ παρά την ήττα από τον Πατρέα με 46-38

Η ΕΦΑ Αιγίου γνώρισε την ήττα από τον Πατρέα στο κλειστό της Αλεξιώτισσας με 46-38 σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στον 1ο όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ-Η και την είσοδο στα πλέι οφ μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Η αιγιώτικη ομάδα είχε κερδίσει με διαφορά 9 πόντων στο ματς του πρώτου γύρου στο Αίγιο  (54-45) και κατάφερε να την κρατήσει με “νύχια και με δόντια” χάρη στην αντεπίθεση των τελευταίων λεπτών.

Η ΕΦΑ παρότι ήταν μπροστά με ένα πόντο στο ημίχρονο (23-24) βρέθηκε πίσω με 13 πόντους στο 37΄ (45-32), αλλά οι παίκτες του Ερίκου Σένα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, ώστε με άμυνα αλλαγών στα σκριν και ευστοχία στις βολές να “ψαλιδίσουν” τη διαφορά φτάνοντας στο τελικό 46-38 και για ένα πόντο να κρατήσουν τη διαφορά!

Την τελευταία αγωνιστική η ΕΦΑ αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον πρωτοπόρο Κρόνο με κίνητρο την έξτρα νίκη εν όψει των πλέι οφ. Η τελική σειρά της κατάταξης των τριών πρώτων έχει ήδη διαμορφωθεί.(Κρόνος, Σοπωτό, ΕΦΑ).

Η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει και στον δεύτερο όμιλο, με Υπερίωνα, Αχαϊκό και Ιτιές να έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στα πλει οφ.

ΠΑΤΡΕΑΣ (Αγγελόπουλος): Λυμπέρης 8(2), Κούβουλας 1, Βελγάκης, Μπελλας 2, Γεωργακόπουλος 15(2), Κόλλιας 4, Λυμπερίου, Σκαμαντζούρος, Παππάς 12(2), Σαράμπαλης 4.

ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ (Σένα): Βλάχος 2, Τριανταφυλλοπουλος 6(2), Μαρούλης, Βαγενάς, Παρίσης Α. 12, Ρομποτής 3(1) Κωνσταντόπουλος 9, Τεμπέλης 4(1), Παρίσης Μ. 2, Βούλγαρης, Μέρμιγκας.

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Η βαθμολογία

Κρόνος 33
Σοπωτό 31
ΕΦΑ Αιγίου 29
————————————————
Πατρέας 28
Φοίνικας 26
ΑΕ Προαστίου 25
Γαλαξίας 24
Φιλαθλητική 21
ΑΕ Καλαβρύτων 21
Ήφαιστος/Αχιλλέας 17

Η τελευταία αγωνιστική

Κρόνος – ΕΦΑ

Πατρέας – ΑΕ Καλαβρύτων

ΑΕ Προαστίου – Φοίνικας

Γαλαξίας – Σοπωτό

Φιλαθλητική – Ήφαιστος


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr