background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φινάλε το Σαββατοκύριακο στον 2ο όμιλο

ΑΠΟ ΤΙΣ 27-28/04 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Η Ενωση του νομού μας έχει σίγουρη ημερομηνία για την πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ ανόδου και παραμονής στην Β΄ κατηγορία, χωρίς όμως να έχει κατασταλάξει στις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια. Για την Μεγάλη Τετάρτη απομακρύνεται το ενδεχόμενο να οριστούν παιχνίδια. Οπότε πάμε στην Τετάρτη μετά το Πάσχα για την 2η αγωνιστική ή για την Κυριακή του Θωμά.

Η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή μετά τη συνάντηση που θα προηγηθεί με τους εκπροσώπους των σωματείων που θα λάβουν μέρος σε play off και play out.

Πρόβλημα με φοιτητές και εκδρομές στα σωματεία

Στη διακοπή του Πάσχα οι φοιτητές θα έχουν μετακινηθεί στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αρκετές απουσίες στις εμπλεκόμενες ομάδες των μπαράζ και ίσως αυτό το θέμα παίξει τον δικό του ρόλο στην τελική απόφαση ορισμού των μπαράζ.

Παράλληλα πρόβλημα υπάρχει και στις ομάδες που έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται για εκδρομές πενταήμερες και θα υποχρεώσουν τις τεχνικές ηγεσίες να διαφοροποιήσουν την …συνταγή που μέχρι τώρα ακολουθούσαν. Παράδειγμα από την περιοχή μας η ΑΕ Αιγίου που θα χάσει πέντε ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολόγιζε σε πρωταρχικούς ρόλους στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Από την Αιγιάλεια τα τρία από τα τέσσερα σωματεία των play out

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για όλες τις ομάδες της Αιγιάλειας στην φετινή αγωνιστική σεζόν της Β΄ κατηγορίας και μάλιστα έγιναν χειρότερα με τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής. Από τα έξι συνολικά σωματεία της Αιγιάλειας, τα τρία δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο και μάλιστα μπορεί να τα δούμε στα μπαράζ ανόδου εκεί που θα είναι σίγουρα ο Αχιλλέας Καμαρών, ενώ για την ΑΕ Αιγίου και τον Φοίνικα / Ζήρια θα κριθούν όλα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Τα υπόλοιπα τρία σωματεία της περιοχής μας έχουν εμπλακεί στα μπαράζ παραμονής. Εκεί που θα ήταν σίγουρα η Αβυθος, έμπλεξαν την προηγούμενη αγωνιστική με τις ήττες τους ο Απόλλων Αιγίου και ο Αστέρας Τέμενης.

Για την ομάδα της Τέμενης δεν θα αλλάξει κάτι την τελευταία αγωνιστική, ακόμα κι αν κερδίσει στην έδρα της τον Αχιλλέα Καμαρών.
Αντίθετα ελπίδα να γλιτώσει τα μπαράζ υπάρχει για τον Απόλλωνα Αιγίου, με την προϋπόθεση να κερδίσει την Κυριακή στην Αγυιά τον Πανιώνιο / Αχιλλέα και να χάσει στο Κάνιστρας ο Απόλλων Εγλυκάδας από τον Ηρακλή Πατρών.

Διαμαρτυρία για το πρόγραμμα και αλλαγή από την ΕΠΣΑ

Εκτός από το βραδινό παιχνίδι (20:00) του Σαββάτου ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αστέρα Λεοντίου και τον ουραγό Αίαντα, είχε οριστεί και η συνάντηση Απόλλων Εγλυκάδας – Ηρακλής.
Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην κατάταξη των μπαράζ παραμονής και ανόδου, έφερε θύελλα διαμαρτυριών στα άλλα σωματεία που ζήτησαν κοινή ώρα έναρξης. Έτσι η ΕΠΣ Αχαΐας όρισε όλα τα παιχνίδια για την Κυριακή στις 17:00 με εξαίρεση τη συνάντηση του Σαββάτου Λεόντιο – Αίας Π.

Σε ένα παιχνίδι υπάρχει κόντρα σωματείων Αιγιάλειας

Στο μοναδικό παιχνίδι που εμπλέκονται ομάδες από την περιοχή μας, ο Αστέρας αντιμετωπίζει στην Τέμενη τον Αχιλλέα Καμαρών.
Και στις δυο περιπτώσεις το βαθμολογικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται για μια καλύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία που θα ακολουθήσει στα μπαράζ. Ο μεν Αστέρας για τα play out, ο δε Αχιλλέας για τα play off, αφού μοιάζει απίθανο να χάσει βαθμούς ο πρωτοπόρος Αστέρας Λεοντίου από τον τελευταίο και καταδικασμένο Αίαντα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr