background img
banner
banner

Βήμα τίτλου ο Παναργειακός 1-0 τον Παναιγιάλειο

ΜΕ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΖΕΣΤΑ

Η τύχη βοηθάει τους δυνατούς και τολμηρούς, να προσθέσουμε εδώ ότι κάπου – κάπου τους βοηθά και η διαιτησία. Καλύτερος ο Παναργειακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο της Αβύθου, αλλά ήταν εμφανής και η ώθηση της διαιτησίας για λογαριασμό των πρωτοπόρων.

Ο Πειραιώτης Μιχάλης Ζέστας είχε τον τρόπο του να διακόπτει επιθέσεις του Παναιγιάλειου πριν εκδηλωθούν, να αφήνει τα δυνατά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων, με τον Φωκαΐδη να τρώει πολλές κλωτσιές και τον Σααντο να έχει αγκαλιά τον Μακρή, να ανακαλύπτει επιθετικά φάουλ όταν η μπάλα έμπαινε στην περιοχή του Καραργύρη.

Να δίνει κίτρινες κάρτες σε Μαυρόπουλο, Τακίδη, Τσίπρα, ότχι γιατί έκαναν κάποια παράβαση, αλλά διότι δίκαια διαμαρτυρήθηκαν στις αποφάσεις του.

Το γκολ του Ντε Σόουζα έκρινε το παιχνίδι

Η σημασία του αγώνα διατηρούσε την επιφύλαξη των δυο αντιπάλων στις επιθετικές τους ενέργειες. Προτεραιότητα έδιναν οι ομάδες στην κάλυψη των νώτων, με την πρώτη ευκαιρία να καταγράφεται στο 10λεπτο και ήταν η κεφαλιά άουτ του Φωκαΐδη.

Ο Παναργειακός βρήκε περισσότερο χώρο στο γήπεδο με τον Παναιγιάλειο να ξεκινά από την διατήρηση του μηδέν στην άμυνά του.

Στην πρώτη τελική προσπάθειά τους οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τσιώλης σούταρε από το ύψος της περιοχής η μπάλα κατέληξε αριστερά στον Ντε Σόουζα και με υπέροχο πλασέ στην απέναντι γωνία του Παπαδόπουλο έγινε το 0-1 στο 25΄.

Ανεβάζει τις γραμμές του ο Παναιγιάλειος μετά το ημίωρο

Δεν είχαν να χάσουν τίποτα οι μελανόλευκοι και μετά το 30΄ κινήθηκαν περισσότερο επιθετικά, αφού οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν και με την κάθε ευκαιρία κέρδιζαν χρόνο.
Στο 32΄ «ξυραφιά» του Βασίλτση παράλληλα στην εστία του Καραργύρη δεν βρήκε αποδέκτη.

Στο 42΄ ο Τσίπρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί από καλή θέση την πάσα του Φωκαΐδη.

Στο 44΄ ο Τακίδης αποκρούστηκε από τον Καραργύρη μετά την πάσα του Τρέσα και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Τσιώλης πλάσαρε άουτ.

Λίγες οι καλές στιγμές στο β΄ ημίχρονο

Πολλές οι διακοπές στην επανάληψη με …τραυματισμούς και όλες τις αλλαγές μετά το 46΄.

Ο Παναιγιάλειος προσπαθούσε να φτάσει στην ισοφάριση απέναντι στην καλοστημένη και δυναμική μέχρι αντιαθλητική άμυνα του Παναργειακού.

Διαμαρτυρίες από τους μελανόλευκους για μαρκαρίσματα εντός και εκτός περιοχής, για την διακοπή επιθέσεων από στημένες μπάλες που σταματούσαν στον αέρα και στην πορεία της μπάλας στην αντίπαλη περιοχή.

Η σημασία του αγώνα οδήγησε σε πολλά νεύρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, όπου μεταξύ άλλων την …πλήρωσε και ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου Δημήτρης Ανδριόπουλος, που είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ζέστα.

Παναιγιάλειος (Περικλής Παπαποστόλου): Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Μωραΐτης, Λουκάς, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (80΄ Κίτος), Τσίπρας, Μακρής Βασίλτσης (56΄ Θεοφανόπουλος), Τρέσα (66΄ Πίσπας)

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σαάντο, Τσάνι (76΄ Σακελλαρόπουλος), Τσούτσης (71΄ Τσιράκης), Πρίκας (86΄ Καπετανάκης), Ντε Σόουζα, Ηλιόπουλος (86΄ Κατσής)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr