background img
banner
banner

Άνοιξαν τα Εκλογικά Κέντρα

«ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ 

Το Εκλογικό Κέντρο της Νέας ∆ημοκρατίας στην Πάτρα ξεκίνησε από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του στην διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου – Ερμού. Στο ισόγειο θα φιλοξενηθεί η αίθουσα υποδοχής και τα σταντ των υποψηφίων ευρωβουλευτών ενώ στον πρώτο όροφο θα λειτουργήσουν η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα την οποία συγκροτούν π Πρόεδρος της ∆ΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Αντώνης Κουνάβης και ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νίκος Παπαδημάτος.

Πριν από λίγα 24ωρα οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα. Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Πάτρα τη  ∆ευτέρα 27 Μαΐου για ομιλία στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

Οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθούν στην Πάτρα στα τέλη Μαΐου και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η επίσκεψη του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη στην Πάτρα θα γίνει 31 Μαΐου με κεντρική ομιλία στο κέντρο της πόλης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έρθει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στην Πάτρα, την οποία επέλεξε για να ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άνοιξε ήδη από την Πέμπτη και θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 8:00 μμ, το εκλογικό κέντρο του  στην οδό Κορίνθου 246, στο ύψος της πλατείας Γεωργίου.

Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης, Σπύρος Μολώνης, Αναστασία Σαπουνά, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και Νίκος Φαραντούρης.

Από την προσεχή ∆ευτέρα 20 Μαΐου ξεκινά η λειτουργία των εκλογικών κέντρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις Ευρωεκλογές στο νομό Αχαΐας, στην Πάτρα στο Μέγαρο Πραπόπουλου, Μαιζώνος 157 και στο Αίγιο στην Κλεομένους Οικονόμου 19.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr