background img
banner
banner

Ακέφαλος διοικητικά έμεινε στην Γ΄ Εθνική ο Παναιγιάλειος

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος όπως είδαμε και στην ανακοίνωσή του αποτελεί παρελθόν από τον Παναιγιάλειο, αλλά το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια Ανδρικόπουλου, που αποφάσισε να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Οι βασικοί χρηματοδότες ύστερα από δυο χρόνια που ηγήθηκαν με επιτυχία στις προσπάθειες του Παναιγιάλειου για την άνοδο και την παραμονή στην Γ΄ Εθνική αποχώρησαν και πλέον αναζητείται ο νέος μεγαλομέτοχος για να πάει την ομάδα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές που βρισκόντουσαν σε αναμονή της απόφασης του ΔΣ θα αναζητήσουν λογικά την τύχη τους σε άλλες πολιτείες, ο λόγος κυρίως γι’ αυτούς που ήρθαν από άλλες περιοχές να αγωνιστούν στον Σύλλογο του Αιγίου και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, τουλάχιστον προς το παρόν, δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Παναιγιάλειο.

Οι παραμονές στο ΔΣ του Παναιγιάλειου

Προς το παρόν και μέχρι τις εκλογές του Σεπτέμβριου τα μέλη που συνέθεταν το ΔΣ του Παναιγιάλειου πρέπει και θα παραμείνουν ως διοικητικοί εκπρόσωποι. Ο λόγος για τους Γιώργο Μπάστα, Γρηγόρη Παλούμπη, Γιάννη Γεωρδιάδη, Νίκο Μαραγκό, Αγγελο Παπαγιαννόπουλο, Ευάγγελο Ευαγγελίου, Γιώργο Μπέσκο.

Φήμες για νέους ενδιαφερόμενους επενδυτές

Ήδη έχουν ξεκινήσει διαδόσεις για δυο διαφορετικές περιπτώσεις ανθρώπων, που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τον Παναιγιάλειο ύστερα από την αποχώρηση των επικεφαλείς.
Ο χρόνος θα δείξει πόσο κοντά στην αλήθεια βρίσκονται αυτές οι φήμες και το κυριότερο, αν θα είναι σε θέση ο Παναιγιάλειος να φροντίσει και να προγραμματίσει εγκαίρως αυτή την φορά, το πλάνο της νέας αγωνιστικής ποδοσφαιρικής περιόδου.

Σε αναμονή ο Περικλής Παπαποστόλου

Με τον βοηθό του Νίκου Μανούρα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές ο Παναιγιάλειος και το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει και στην ερχόμενη σεζόν να ηγείται στον πάγκο του Παναιγιάλειου. Ο ίδιος έχει επιλέξει να έχει δίπλα του τον γυμναστή Γιώργο Πετσίνη και θα πρέπει να λάβει μια απάντηση από τον Παναιγιάλειο αλλά τώρα από ποιόν;

Το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα βρεθεί διοίκηση που θα ανεβάσει το μπάτζετ τόσο ψηλά όσο και η προηγούμενη και σύμφωνα με αυτό καταλήγουμε ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε ποδοσφαιριστές από την περιοχή. Έτσι θα μειωθεί κατά πολύ το μεταγραφικό κόστος με παράλληλη την αποφυγή μεγάλων εξόδων σε νοίκια και σίτιση.

Μαζί με τον προπονητή Παπαποστόλου στην αναμονή βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές που έχουν διατηρήσει τα δελτία τους στον Παναιγιάλειο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όποιες κινήσεις γίνουν θα πρέπει να ολοκληρωθούν το ταχύτερο πριν αδειάσει εντελώς το ρόστερ της ομάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr