background img
banner
banner

Ανατέθηκε η κυκλοφοριακή μελέτη του Αιγίου

ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ

Σε ανάθεση εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης για το Αίγιο προχώρησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας, μέσα από την οποία, προφανώς, θα υποδεικνύεται το πώς μπορεί να διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης, μετά και την ολοκλήρωση των αναπλάσεων που αλλάζουν τη φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα της.

Την μελέτη θα υλοποιήσει μελετητικό γραφείο από την Πάτρα το οποίο επελέγη και έγινε απευθείας ανάθεση μετά και τη βεβαίωση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου για τη διασφάλιση, της μη υπέρβασης του ορίου 10%, για απευθείας ανάθεση έργων του Τεχνικού Προγράμματος 2024. Ήδη έχει εγκριθεί η δαπάνη και η δέσμευση πίστωσης ύψους 34.998,50 € σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου. Προηγήθηκε εκτίμηση της μελέτης από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών στις 9 Απριλίου, ενώ στις 9 Μαΐου κατατέθηκε η προσφορά του μελετητή.

Επιπλέον, ελήφθη υπόψιν η ανάγκη άμεσης υλοποίησης της μελέτης «Κυκλοφοριακή μελέτη Αιγίου», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην απόφαση.Η διάρκεια υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της μελέτης είναι τέσσερις ημερολογιακοί μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr