background img
banner
banner

Αρνητική η διάθεση της διοίκησης για συνέχεια στον Παναιγιάλειο

ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός στον Παναιγιάλειο, βάζοντας έτσι ένα ξεκίνημα για το τι θα ακολουθήσει με τα διοικητικά, τις εκλογές, τη διάθεση της διοίκησης για το αν θα παραμείνει στις επάλξεις.

Σε ότι αφορά την Γενική Συνέλευση ακόμα δεν έχει τσεκαριστεί η ακριβής ημερομηνία της διεξαγωγής της, αφού μοιάζει χλωμό για τις 19 τρέχοντος που αρχικά είχε οριστεί.
Ακόμα η διοίκηση δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει στο τιμόνι του Παναιγιάλειου, με τον χρόνο να κυλά χωρίς κάποιο προγραμματισμό και ο κίνδυνος να τρέχουν στον Παναιγιάλειο την τελευταία ώρα να μαζέψουν ότι προλάβουν να περισώσουν είναι ορατός.

Πάντως τα πρώτα δείγματα διάθεσης για την παραμονή της διοίκησης είναι αρνητικά.

Σε αναμονή μέχρι νεωτέρας βρίσκονται οι παίκτες, ο προπονητής Περικλής Παπαποστόλου και οι φίλαθλοι, με την ελπίδα ότι μέσα στο Μάιο θα έχει ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση.

Επιστρέφει στην Κόρινθο ο Αλέξης Κούγιας;

Η αποχώρηση του Γιώργου Πιέτρη από την Κόρινθο, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του Αλέξη Κούγια. Φαίνεται ότι θέλει να ολοκληρώσει τον στόχο που είχε με την άνοδο της Κορίνθου ο Κούγιας, που προτιμά αυτή την φορά στον πάγκο της ομάδας τον Αποστόλη Χαραλαμπίδη. Ο τελευταίος προς το παρόν είναι δεσμευμένος με το Αιγάλεω.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr