background img
banner
banner

Ασφαλτόστρωση στην οδό Ι. Βασιλειάδη και σε άλλες οδούς

ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΡΓΩΝ

Ξεκινούν σήμερα οι ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικές οδούς του Αιγίου, από τις οποίες διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες δημότες. Πρώτη από αυτές η οδός Ιωάννη Βασιλειάδη (Περιμετρική), το οδόστρωμα της οποίας παρουσιάζει προβλήματα και δυσχεραίνει τη διέλευση των οχημάτων.

Πρόκειται για την εργολαβία του δήμου που είναι σε εξέλιξη, μέσα από την οποία θα γίνουν παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες από την αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων. Όπως εξηγεί στο Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄Είναι σημεία που έχουμε εντοπίσει και ξέρουμε ότι χρήζουν παρεμβάσεων, οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες και ξεκινάμε ξανά τα έργα. Μετά την οδό Βιτσίου στον Συνοικισμό καθώς και ασφαλτοστρώσεις σε άλλα σημεία, συνεχίζουμε με την Ι. Βασιλειάδη, την οδό Ρούβαλη καθώς και άλλους δρόμους. Στόχος μας είναι η ασφαλής διέλευση των πολιτών και η βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς τους΄΄.

Αξίζει να αναφερθεί πως η άνοιξη θεωρείται η καλύτερη εποχή για εργασίες τέτοιου είδους, ενώ σειρά θα πάρουν σε λίγες μέρες και τα Σταφιδάλωνα με ανάλογη παρέμβαση.

Επίσης, ρίψη ασφάλτου προβλέπεται και σε δρόμο στην κοινότητα Σελινούντα. ΄΄Συνεχίζουμε εντός των κατοικημένων περιοχών ενώ ταυτόχρονα μεριμνούμε και για την αγροτική οδοποιία με σκοπό, πέρα από την ασφάλεια, να κάνουμε τους δρόμους πιο βατούς και λειτουργικούς για τους ανθρώπους που πηγαίνουν στις δουλειές και τις καλλιέργειές τους΄΄, πρόσθεσε ο κ. Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr