background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Α.Ε. Ροϊτίκων αντίπαλος του Κεραυνού Αιγίου στα ημιτελικά των πλέι οφ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Η “νεοφώτιστη” Α.Ε. Ροϊτίκων έκανε εύκολα το 2-0 κόντρα στην Ολυμπιάδα καθώς πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά εντός έδρας με 62-53 και με σύνολο 3-1 πέρασε στα ημιτελικά των πλέι-οφ όπου θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Αιγίου.

Η Αιγιώτικη ομάδα θα προτιμούσε ως αντίπαλο την Ολυμπιάδα που την είχε κερδίσει δύο φορές στην κανονική περίοδο αλλά έστω κι έτσι έχει το προβάδισμα λόγω του πλεονεκτήματος έδρας.
Οι δύο ομάδες είναι στο 1-1 από την κανονική περίοδο με την Αιγιώτικη ομάδα να έχει το αβαντάζ έδρας καθώς τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρώτο ματς θα γίνει την Τετάρτη στις 8 το βράδυ μαζί με τον δεύτερο ημιτελικό Γαλήνη – Νέοι Γλαύκου που επίσης έχει οριστεί με ώρα έναρξης στις 8μ.μ. στο κλειστό της Αλεξιώτισσας. Στην κανονική περίοδο ο Κεραυνός έχασε στην παράταση με 81-75 στο κλειστό των Ροϊτίκων ενώ στο ματς του δευτέρου γύρου συνέτριψε την αυριανή αντίπαλό του στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου με 65-44. Αυτά τα ματς όμως είναι διαφορετικά, το “έπαθλο” είναι η είσοδος στον τελικό και η ΑΕ Ροϊτίκων θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Τα 10λεπτα: 17-13, 06-17, 23-12, 16-11.

ΑΕ ΡΟΪΤΙΚΩΝ (Καλλίγας): Καρυστινός 19 (2), Γιατράκος 15, Κουτρουμάνης 2, Κορακιανίτης 6, Γκούτης 6, Χατζής 6, Χρυσανθόπουλος 4, Ζαβέρδας 4, Πολυδωρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Βουρνάς): Γιαλελής 9 (2), Θ. Αθανασόπουλος 15 (1), Ρέλλας 9 (1), Γιωτόπουλος 8, Κουμανιώτης 7, Μπόγρης 2, Λεβεντόπουλος 3 (1), Σωτηρόπουλος, Παπαβασιλείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr