background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Ατλας Π. 2-1 τον Αχιλλέα Καμαρών

ΈΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έχασε την μάχη ο Αχιλλέας Καμαρών από τον Ατλα στο γήπεδο Αγυιάς και παράλληλα την ευκαιρία να καλύψει τυχόν ορφανή θέση στην Α΄ κατηγορία.

Το προνόμιο αυτό ανήκει πλέον στον Ατλα ο οποίος για να φτάσει στο υπέρ του τελικό 2-1, προηγήθηκε με τον Μπαλάση 1-0 σε ένα πολύ καλό χρονικό σημείο, λίγο πριν ολοκληρωθεί το α΄ ημίχρονο στο οποίο ήταν καλύτερος.

Η ομάδα των Καμαρών επέστρεψε στο παιχνίδι με το γκολ του Μούκα 1-1 στο 49΄, έχοντας αισθητά ανεβάσει την απόδοσή του στο β΄ ημίχρονο και υπερτερούσε του αντιπάλου του μέχρι το τελευταίο 10λεπτο.

Ισοφαρίζει 1-1 ο Μούκας

Λίγο μετά την ισοφάριση ο Μούκας βρέθηκε μόνος απέναντι στην αντίπαλη εστία, όμως η βοηθός του Αλέξανδρου Φωκά, Ελένη Αβραμοπούλου, σήκωσε σημαία υποδεικνύοντας οφ σάιτ τον επιθετικό των Καμαρών. Φάση η οποία σήκωσε διαμαρτυρίες από την ομάδα των Καμαρών.

Ο Ατλας τη νίκη 2-1 στο 74΄ με τον Παπαδόπουλο

Ο Αχιλλέας παρέμενε πρωταγωνιστής στο β΄ ημίχρονο, όμως το γκολ του Παπαδόπουλου 2-1 στο 74΄ για τον Ατλα, ήταν καθοριστικό για το υπόλοιπο του αγώνα. Έβαλε τέλος στην κυριαρχία των Καμαρών, που άρχισαν να αποδέχονται την ήττα τους, μειώνοντας τις προσπάθειές τους.

Αχιλλέας: Γκόντας, Τσίρος, Χύσα, Σπανός, Ασημακόπουλος, Πέτση, Ραμαντάνης, Μούκας, Μπούρδος (81΄ Λουράκης), Κανάγιας (84΄ Ντακούλιας), Καρέλας (λ.τ. 70΄ Βαφειάδης)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr