background img
banner
banner

Γλέντι και χορός ως το πρωί στην πρωτομαγιάτικη γιορτή της Τέμενης

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΕΝΩΣΗ»

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης «Η Ένωση», για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου, στην αίθουσα του Συλλόγου. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με την πίστα να μην αδειάζει ούτε στιγμή!

Οι καλλιτέχνες Γιάννης Σιέττος, Τούλα Κατσιβάλη, Κώστας Σωτηρόπουλος και Νεκτάριος Κοκκώνης σκόρπισαν αστείρευτο κέφι, με τους συμμετέχοντες να περνούν όμορφες στιγμές ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, μετά και την επιτυχημένη εκδήλωση για το κάψιμο του Ιούδα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος με τα δρώμενά του, κατάφερε να προσελκύσει εκατοντάδες κόσμου στην Τέμενη, κάνοντας το χωριό σημείο αναφοράς για την Αιγιάλεια.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη μουσική εκδήλωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, σημειώνοντας: ΄΄Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους που μας στήριξαν στο φετινό πανηγύρι. Η παρουσία τους ήταν υπέροχη και μας έδωσε ευχαρίστηση και ενέργεια. Υπόσχομαι ότι σαν σύλλογος θα κάνουμε πάντα το καλύτερο για να τους ικανοποιούμε για την απίστευτη στήριξη που μας προσφέρουν συνεχώς.

Όσον αφορά τους «καλοθελητές» φίλους μας, οι ενέργειες που κάνουν δεν μας πτοούν, και αντί να μας μειώσουν αντιθέτως, μας επιβεβαιώνουν και μας δίνουν δύναμη. Ο αγώνας αυτός μας κάνει κάθε φορά πιο ανθεκτικούς και αποφασισμένους.

Ο σύλλογός μας μεγαλώνει και ο σκοπός μας είναι να είμαστε όλοι μαζί ενεργοί και δραστήριοι. Με αποφασιστικότητα και αφοσίωση, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με όραμα για το καλό του χωριού μας που τόσο πολύ αγαπάμε!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr