background img
banner
banner

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Με ήττα 1-0 από την πρωταθλήτρια Σπάρτη ολοκλήρωσαν τη χρονιά οι «Λύκαινες»

Το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών στον 5ο όμιλο ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο για τη νεανική ομάδα των Λύκων Αιγιάλειας που τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ακόμη και μέσα στη Σπάρτη απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΣ “πάλεψε” για θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-0.

Ήταν μία χρονιά απόλυτα επιτυχημένη, με αρκετά νεαρά κορίτσια από την ακαδημία να αγωνίζονται στη βασική ενδεκάδα αφήνοντας υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.

Στον αγώνα δέχτηκαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 20ό δευτερόλεπτο. Στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν μία μεγάλη ευκαιρία με τη Σπανού αλλά οι γηπεδούχες πήραν τον έλεγχο του αγώνα, αν και δεν κατάφερναν κι αυτές να δημιουργήσουν ιδιαίτερες ευκαιρίες (εκτός από ένα δοκάρι) και τελικά βρέθηκαν να πανηγυρίζουν τη νίκη αλλά και την άνοδο στη Β’ Εθνική με το σφύριγμα της λήξης.

Τελική βαθμολογία

1.ΠΑΣ Σπάρτη 36-7 31
——————————————–
2.Αμαζόνες Κορινθίας 41-12 26
3.Λύκοι Αιγιαλείας 11-10 19
4.Άγιος Δημήτριος 30-18 18
5.ΠΑΣ Αγ. Γεωργίου 22-26 16
6.Αργολίδα 2000 9-40 5
7.Εθνικός Καλαμάτας 9-45 4
Εκτός από τον ΠΑΣ Σπάρτης, οι πρωταθλητές από τους οκτώ υπόλοιπους ομίλους που ανεβαίνουν στη Β΄ Εθνική είναι: Πανσερραϊκή, Παναιτωλικός, ΑΕΚ Βέροιας, Νηρηίδες Φθίας, Αχαρναϊκός, Θρίαμβος Χαϊδαρίου, ΠΑΣ Λέβου και ΑΟ Χάλης Βαρυπέτρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr