background img
banner
banner

Ευγενής άμιλλα, υγιής συναγωνισμός και ομαδικότητα στην 1η Σκυταλοδρομία On-Off Adventure | ΦΩΤΟ

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 25 ΚΑΙ 26 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (26/5) η 1η Σκυταλοδρομία On-Off Adventure μοτοσυκλετών που διοργάνωσε η ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. γιορτάζοντας τα 20 χρόνια της Λέσχης. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης θέλησαν να προάγουν μέσω της συγκεκριμένης σκυταλοδρομίας αξίες όπως την ευγενή άμιλλα, τον υγιή συναγωνισμό, την ομαδικότητα, τη συνεργασία διαφορετικών ατόμων, με στόχο τη διασκέδαση με συνοδοιπόρο την μοτοσυκλέτα.

Το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 11:00 ξεκίνησε η προσέλευση του κόσμου στην παραλία του Αιγίου δίπλα από το κατάστημα Κύβος “Spirits and Snacks” όπου στήθηκε η γραμματεία, και από εκεί παρέλαβαν οι συμμετέχοντες οδηγίες και τα απαραίτητα για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής.

Στην παραλία υπήρχαν και περίπτερα αντιπροσωπειών, όπου περίμεναν τους συμμετέχοντες από τις πρωινές ώρες ώστε όλοι όσοι βρεθούν στην περιοχή να θαυμάσουν τα μοντέλα των εταιρειών αλλά και να πραγματοποιήσουν test ride.

Βραβεύσεις και συναυλία

Το απόγευμα του Σαββάτου δίπλα από το κατάστημα Κύβος Spirits and Snacks, στην εξέδρα που στήθηκε, έγινε η βράβευση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. αλλά και του μεγάλου χορηγού Κώστα Αναστασόπουλου, της εταιρίας ΚΡΙΝΟΣ, για την τεράστια στήριξη που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στη Λέσχη.
Βραβεύτηκαν ακόμη, ο Δημήτρης Φράγκος, πρώτος πρόεδρος της ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. το 2004, ο αντιπρόεδρος Άγγελος Βασιλόπουλος, ο ταμίας του πρώτου Δ.Σ. Βασίλης Τσεκούρας και ο Σωτήρης Βαγενάς, από τα πρώτα μέλη και “ψυχή” της Λέσχης, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος τις περισσότερες χρονιές.
Ακολούθησε συναυλία με σε rock ρυθμούς από το συγκρότημα ZERO ZERO LIVE & BLUES BASH, υπό βροχή στη μεγαλύτερη διάρκειά της που πάντως δεν πτόησε τους περισσότερους από τους θεατές.

Η ημέρα του παιχνιδιού

Η Κυριακή 26 Μαΐου ήταν η ημέρα του παιχνιδιού. Η 1η Σκυταλοδρομία On-Off Adventure δεν είναι αγώνας, αντιθέτως είναι ένα οδηγικό παιχνίδι σκυταλοδρομίας, το οποίο γίνεται για να ενώσει -θεωρητικά- δύο κόσμους, αυτόν του βουνού που κινείται στην άσφαλτο και αυτόν του βουνού που κινείται στο χώμα. Η εκκίνηση έγινε στις 9 το πρωί και ο τερματισμός νωρίς το απόγευμα στο “Κυβος Spirits and Snacks”

Η διαδρομή απαρτιζόταν από δύο σκέλη: ένα ασφάλτινο και ένα χωμάτινο ενώ κάθε ομάδα είχε μέλη και για το ασφάλτινο και για το χωμάτινο σκέλος. Τα μεν ασφάλτινα μέλη κινήθηκαν σε ασφαλτοστρωμένο επαρχιακό δρόμο, τα δε χωμάτινα σε βατό αγροτικό χωματόδρομο, ωστόσο είχαν κοινή εκκίνηση και κοινό τερματισμό, ενώ στην διαδρομή υπήρχαν κοινά σημεία check-points όπου τα μέλη παρέδιδαν σκυτάλη οι μεν στους δε. Το ασφαλτοστρωμένο σκέλος της διαδρομής αποτελείτο από περίπου 250 χιλιόμετρα, ενώ το χωμάτινο σκέλος της διαδρομής αποτελείται από περίπου 150 χιλιόμετρα.

Μετά τον τερματισμό ακολούθησαν βραβεύσεις στους νικητές από τον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο και μέλη της Δημοτικής Αρχής που έδωσαν το “παρών” και τις δύο ημέρες της όμορφης εκδήλωσης.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr