background img
banner
banner

Καίριες παρεμβάσεις λίγο πριν το τέλος…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με την αντικεραυνική προστασία σχετίζονται επί το πλείστον τα… προτελευταία έργα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, που σταματά να υφίσταται στις 29 Ιουνίου. Το τελευταίο «κύμα» έργων αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Το τελευταίο διάστημα ολοκληρώθηκε η αντικεραυνική προστασία σε ΓεΛ Διακοπτού, Γυμν.Διακοπτού,3ο Γυμν.,2ο ΓεΛ. και Γυμν. Ακράτας, Γυμν και ΓεΛ Αιγείρας. Επίσης, τοποθετήθηκε αλεξικέραυνο σε ΓεΛ Διακοπτού, 3ο Γυμνάσιο,2ο ΓεΛ και ΕπαΛ. Αιγίου.

Ακόμη, έγιναν οι εξής παρεμβάσεις: Σύστημα συναγερμού στο Γυμνάσιο Ακράτας, πλεξιγκλάς σε 1ο ΓεΛ Αιγίου, μικροφωνική εγκατάσταση σε 2ο και 1ο ΓεΛ, τοποθέτηση παγκακίων στα σχολεία (2η προμήθεια).

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Επαμεινώνδας Δούλος ανέφερε: ΄΄Θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη των σχολικών επιτροπών για την ομόφωνη στήριξη των εισηγήσεών μου. Τις διευθύντριες και διευθυντές των σχολείων για την συνεργασία που είχαμε, τις επιχειρήσεις, τους επιχειρηματίες, τους εργατοτεχνίτες και γενικά όσους εργάστηκαν για τα σχολεία μας για την κατανόηση, τη συνεργασία και την αποδοχή που υπήρχε εκατέρωθεν. Τέλος να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ.Καλογερόπουλο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Με αυτό τον τρόπο μου δόθηκε η ευκαιρία να εισηγηθώ και να υλοποιηθούν “οράματα” που είχα από τότε που για πρώτη φορά “πάτησα” σε σχολική αίθουσα (στο πολύ κοντινό 1980), για ένα σχολείο με όλα όσα οφείλουμε να προσφέρουμε στα νέα παιδιά μας!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr