background img
banner
banner

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Πρώτο βήμα για τον τίτλο και την άνοδο στη National League 2 (67-58) | ΦΩΤΟ

EΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑ-Η

Με κορυφαίο τον Παναγιώτη Σπηλιόπουλο και αποκάλυψη του αγώνα τον 19χρονο Νίκο Φιλίππου ο Κεραυνός ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου τελικού της Α1 ΕΣΚΑ-Η απέναντι στη Γαλήνη, επικρατώντας 67-58 στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου μπροστά σε περισσότερους από 150 Αιγιώτες φιλάθλους.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στις νίκες (2-1) χάρη στην εξαιρετική δεύτερη περίοδο και έφτασαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη μεγάλη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (18-19), για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο 42-36. Μάλιστα οι παίκτες του Γιάννη Γιούπη δύο φορές έφτασαν σε διψήφια διαφορά αλλά η Γαλήνη αντέδρασε και παρέμεινε κοντά στο σκορ.

Ο Κεραυνός, που είχε εξαιρετικούς και τους Νίκο Μοσχοβάκη, Γιάννη Ντούλε και Διονύση Τριπολίδη, πήρε πάλι ένα μικρό προβάδισμα με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου που ουσιαστικά του χάρισε τη νίκη, με την Γαλήνη από τη δική της πλευρά να μένει πολύ χαμηλά στην επίθεση αφού δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα οι Κάλλης και Τριανταφύλλου. Από την ομάδα του Κώστα Γιαννόπουλου ξεχώρισαν οι Παπαβασιλόπουλος και Κτωρίδης.

Ο δεύτερος τελικός θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 8.15μ.μ. στο κλειστό της Αλεξιώτισσας με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται στις τέσσερις νίκες.

Τα 10λεπτα: 18-19, 24-17, 8-12, 17-10

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Γιάννης Γιούπης): Μοσχοβάκης 12 (1), Τριπολίδης 11 (1), Σπηλιόπουλος 20 (4), Σπηλιωτόπουλος 2, Φιλίππου 12 (3), Νάτσκος 2, Ντούλες 8, Χριστοδουλόπουλος, Σταμούλης

ΓΑΛΗΝΗ (Κώστας Γιαννόπουλος): Τριανταφύλλου 7, Παπαβασιλόπουλος 14 (2), Κτωρίδης 14 (2), Βαλαής 4, Καραγιάννης 8, Χρήστου 6 (2), Κάλλης 5, Σπύρου, Σούντρης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr