background img
banner
banner

Μέτρα προστασίας από τον Αχιλλέα Καμαρών στο ντέρμπι

Ένα παιχνίδι μια κατηγορία είναι το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Καμαρών. Το γεγονός αυτό έχει σημάνει συναγερμό στις δυο αντίπαλες ομάδες, όπως επίσης και στην ΕΠΣ Αχαΐας που προγραμματίζει συν τοις άλλοις να ορίσει διαιτητή ανώτερης κατηγορίας, που πολύ πιθανόν να είναι ο Κώστας Ανδριανός.

Δυο παρατηρητές αγώνα: Σαρρής και Πλούμης

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας θα είναι παρατηρητές αγώνα δυο μέλη της. Ο λόγος για τον Χρήστο Πλούμη και τον Δημήτρη Σαρρή που θα φροντίσουν να διατηρηθεί το κλίμα σε αθλητικά πλαίσια και να καταγράψουν λεπτομερώς στο φινάλε όσα συμβούν στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο.

Η κρισιμότητα του αγώνα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει κάποια ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους, αφού θα έρθουν στο γήπεδο Καμαρών και φίλοι της Πατρινής ομάδας του Ηρακλή.

Ο Παπαντωνόπουλος παρατηρητής διαιτησίας;

Τον πρώτο λόγο για να οριστεί παρατηρητής διαιτησίας έχει ο Γιάννης Παπαντωνόπουλος. Με πλούσια διαιτητική εμπειρία και καριέρα στο παρελθόν είναι πολύ πιθανόν να είναι ο εκλεκτός στον ρόλο του παρατηρητή των διαιτητών.

Ποια είναι τα πρώτα μέτρα που θα λάβει ο γηπεδούχος Αχιλλέας

Από την ομάδα των Καμαρών οι πληροφορίες θέλουν ότι σαν μια πρώτη προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στον αγώνα έχει πάρει τις αποφάσεις:

-Να μείνουν όλα τα αυτοκίνητα εκτός γηπέδου, οπότε κάθε προσπάθεια να εισέλθουν φίλαθλοι από την θύρα εισόδου του γηπέδου θα είναι ανώφελη.

Επίσης οι φίλαθλοι του φιλοξενούμενου Ηρακλή να τοποθετηθούν στην απέναντι από τα αποδυτήρια χαμηλή κερκίδα και προς το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ.

Ο χώρος που θα απομείνει μπορεί να χρησιμοποιηθεί από φιλάθλους του Αχιλλέα, αφήνοντας μια ουδέτερη ζώνη ανάμεσα στους φίλους των δυο ομάδων.

Χωρίς τον Τσαμτσούρη ο Αχιλλέας με πιθανή την προσθήκη του Μητρόπουλου

Ο Θύμιος Τσαμτσούρης έχει ήδη αναχωρήσει σε νησί για επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα απουσιάσει από την άμυνα του Αχιλλέα.

Όμως δεν αποκλείεται να δούμε στην διάθεση του προπονητή Φώτη Φιτσιάλου τον πολύπειρο και πρώην ποδοσφαιριστή της Super League 1 Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, αλλά αν έχει έρθει στην χώρα μας μέχρι το Σάββατο, μπορεί να υπολογίζεται κι αυτός για το μεγάλο ντέρμπι.

Επιστρέφουν τρεις στον Ηρακλή Πατρών

Τρεις ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια του Ηρακλή αλλά απουσίαζαν στο προηγούμενο παιχνίδι του με την ΑΕ Αιγίου, θα ενσωματωθούν στην διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Καρακίτσου.

Πρόκειται για τους Παντελή Βογιατζή, Κώστα Αναγνώστου και Ραφαήλ Γραμμενόπουλο.

Η ομάδα του Ηρακλή που βασίζεται κυρίως από φοιτητές αφού έχει έντεκα στο ρόστερ του, έχει βάθος πάγκου, διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας τον Μπάμπη Φούντζουλα και θα έρθει στις Καμάρες για το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτελέσει και μια επιβράβευση για τους κόπους των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας σε όλη την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλλαν στη διάρκεια της σεζόν.

Σπουδαία δουλειά γίνεται στην ομάδα από τον ακούραστο πρόεδρο Κώστα Ρηγόπουλο, ο οποίος προσφέρει αρκετά κίνητρα στους παίκτες, οι οποίοι χωρίς να ανταμείβονται οικονομικά, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη παρέα και πολύ καλά αποδυτήρια.

Πλεονέκτημα και …μειονέκτημα για τον Ηρακλή τα δυο αποτελέσματα

Αντίθετα με τον Αχιλλέα που θα χρειαστεί αποκλειστικά τη νίκη για να κερδίσει την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία και την άνοδο, ο Ηρακλής παίζει το Σάββατο διεκδικώντας τα άλλα δυο αποτελέσματα.

Μερικές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις το λεγόμενο πλεονέκτημα μπορεί να αποβεί μειονέκτημα. Να μειώσεις τις επιθέσεις σου διεκδικώντας την ισοπαλία και μαζί τις πιθανότητες να σκοράρεις, χάνοντας στο τέλος το παιχνίδι.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι επικεντρώνονται και αναλύονται στους παίκτες διοίκηση και τεχνική ηγεσία, με σκοπό να αποφύγουν δυσάρεστες εξελίξεις

Ορίστηκαν για την Κυριακή τα play out

Μόνο τα play off των δυο ομίλων της Β΄ κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18/05.

Η κρισιμότητα των αγώνων για την άνοδο και την παραμονή, υποχρεώνει την ΕΠΣ Αχαΐας να ορίσει αξιολογημένους διαιτητές, που δεν μπορούν όμως να καλύψουν σε μια μέρα όλες τις συναντήσεις.

Έτσι τα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία θα γίνουν την Κυριακή 19/05.

Παίζει τις τελευταίες του ελπίδες σήμερα στην Λακωνία ο Ατρόμητος Π.

Με τρεις ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε, ο Ατρόμητος έχει μείνει να ελπίζει σε θαύματα, που θα του προσφέρουν την μια από τις τρεις θέσεις ανόδου.

Αν χάσει και σήμερα στην Λακωνία (17:00) από τον Πανγυθεατικό, τελειώνουν και οι ελπίδες του για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr