background img
banner
banner

Με μεγάλη συμμετοχή και στόχους στη γενική συνέλευση

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΜΕΝΗΣ

Η πολυδιάστατη δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης «Η Ένωση» λειτουργεί ενθαρρυντικά ως προς τη συμμετοχή των μελών του – κατοίκων της Τέμενης, σε κάθε «βήμα του». Αντίστοιχη ήταν και η συμμετοχή στη χθεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου, που περιελάμβανε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, ενώ ορίστηκε και η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο απολογισμός δράσεων ήταν ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της συνέλευσης, δεδομένου ότι οι εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί όλο αυτό το διάστημα, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά. Τα μέλη ενέκριναν και τον οικονομικό απολογισμό μετά την παρουσίαση των στοιχείων από τον ταμία, Νίκο Μενούνο.

Μεταφέροντας στο Protionline.gr το κλίμα της γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος, επισήμανε: ΄΄Τα μέλη του συλλόγου μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. και τα σχόλια που λάβαμε για τη δράση του συλλόγου ήταν πολύ θετικά. Όπως επίσης θετικό είναι το γεγονός ότι κατατέθηκαν προτάσεις για τη συνέχεια. Ορίσαμε τη διεξαγωγή εκλογών για τις 30 Ιουνίου και περιμένουμε όλο τον κόσμο να στηρίξει τον σύλλογο, ούτως ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη έναν ακόμη στόχο. Τις παρεμβάσεις στη στέγη της αίθουσας του Συλλόγου μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr