background img
banner
banner

Μικρομεσαίοι και συνταξιούχοι οι ωφελημένοι το επόμενο διάστημα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών και δεσμεύσεις για επιτάχυνση του έργου, την επομένη των Ευρωεκλογών, με έμφαση την κοινωνική και οικονομική πορεία της χώρας σε κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας, απέπνεαν οι δηλώσεις υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών την Πέμπτη 23 Μαΐου στην Πάτρα τόσο κατά τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της ΝΔ στην Αγίου Ανδρέου και Ερμού όσο και κατά τις επαφές με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς.

Στην Πάτρα για τα εγκαίνια βρεθήκαν ο πρώην Υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης που ήταν και επίσημος ομιλητής στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών το πρωί της Πέμπτης, αλλά και ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης ο οποίος σήκωσε το κύριο βάρος των συζητήσεων με τους φορείς. Τα εγκαίνια έγιναν στις 7:00 το απόγευμα ενώ προηγήθηκε η συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κέντρου με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Αντώνη Κουνάβη και τους βουλευτές Ιάσωνα Φωτήλα και Ανδρέα Κατσανιώτη.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Σπανάκης επισήμανε ότι η πολιτική κατά την 5ετία 2019-2024 είχε σημαντικό «κοινωνικό πρόσημο» επισημαίνοντας ότι η νέα εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα είναι από άτομα με εμπειρία που είναι σε θέση να διαχειριστούν σημαντικές υποθέσεις και να εξασφαλίσουν σημαντικά προνόμια για τους πολίτες.

«Μέσα σε μια πενταετία οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο νομό αυξήθηκαν κατά 17% και οι θέσεις εργασίας κατά 20%. Το επόμενο έτος στο μέτωπο της οικονομίας θα περιλαμβάνει την κατάργηση φόρων, αυξημένες συντάξεις, ενίσχυση για την απόκτηση οικογενειακή στέγης και στήριξη της νεολαίας μέσω του φοιτητικού επιδόματος» ανέφερε ο Υφυπουργός και συνέχισε: «Θέλουμε την εμπιστοσύνη, η ΝΔ έχει το πιο ισχυρό ψηφοδέλτιο στην ιστορία της με προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους που ήρθαν στη μεγάλη μας οικογένεια» κατέληξε κ. Σπανάκης.

«Δεν είναι ώρα για πειράματα και μηνύματα δυσαρέσκειας αλλά για να αποφασίσουμε ποιος θα υπερασπιστεί καλύτερα τα εθνικά συμφέροντα στην Ε.Ε. Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει σημασία και για τις αγορές, να δουν μια κυβέρνηση με απήχηση και σταθερότητα από τον λαό» σχολίασε ο κ.Φωτήλας.

Ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε από την πλευρά του πως «η  ΝΔ είναι η μοναδική ευρωπαϊκή επιλογή και σταθερότητα δίνει στη χώρα και ευρωπαϊκή προοπτική», επισημαίνοντας: «Πρέπει στην Ευρώπη να κερδίσουμε τις μάχες! Ο κόσμος αλλάζει. Ζητούμενο είναι η σταθερότητα…» Ο Βασίλης Σπανάκης είχε σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς βρέθηκε και στη  ΒΙ.ΠΕ Πατρών.

Στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα βρέθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαΐου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την παρουσία του στο συνέδριο της ΕΝΠΕ. Ο κ. Χαρδαλιάς εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τη δουλειά που γίνεται στην τοπική ΝΔ και το εκλογικό κέντρο που θα αποτελέσει το επίκεντρο των περιοδειών και δράσεων του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr