background img
banner
banner

Πρόστιμο στον Παναιγιάλειο για το παιχνίδι στα Μέγαρα

ΥΠΑΙΤΙΟΣ Ο ΒΥΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ

Η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ μοίρασε ποινές σε Παναιγιάλειο και Βύζα Μεγάρων. Ο Παναιγιάλειος μετά την τιμωρία της έδρας να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών με τον Παναργειακό, δέχτηκε και ένα πρόστιμο ύψος 834 ευρώ. Αιτία ήταν η είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο (φωτο), κίνηση που τελικά αποδείχθηκε μοιραία.

Μείον 5+5 βαθμούς και πρόστιμο ο Βύζας

Το παιχνίδι στην Βάρδα ανάμεσα στον ΠΑΟΒ και τον Βύζα Μεγάρων διακόπηκε με τις δυο ομάδες να θέλουν από την πλευρά τους να έχουν δίκιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία από το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, η ομάδα των Μεγάρων τιμωρήθηκε με 1000 ευρώ πρόστιμο, αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα περίοδο και ακόμα 5 βαθμών από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Επιβάλλει στο σωματείο «Παναιγιάλειος» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ. (αγώνας της 31.03.2024, Βύζας-Παναιγιάλειος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σωματείων «Παμβουπρασιακός» και «Βύζας» που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 20.04.2024 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου «Βύζας».

Θεωρεί ότι το σωματείο «Βύζας» ηττήθηκε με τέρματα 3-0 και του επιβάλλει την πειθαρχική κύρωση της αφαίρεσης 5 βαθμών από την τρέχουσα και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς και χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ. Απαλλάσσει το σωματείο «Βύζας» από το αποδιδόμενο σε βάρος του πειθαρχικό αδίκημα.

Χωρίς εκκρεμότητες τώρα ο 3ος όμιλος

Οι αποφάσεις που εκκρεμούσαν στον όμιλο του Παναιγιάλειου πάρθηκαν και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την επικύρωση της βαθμολογίας.
Να οριστούν επιτέλους τα μπαράζ παραμονής πριν τον …Αύγουστο, για να πάνε και οι ποδοσφαιριστές στα σπίτια τους.
Η ΑΕΡ Αφάντου θα παίξει με την Προοδευτική, αν τελικά η ΕΠΟ αποφασίσει να διεξαχθούν οι αγώνες μπαράζ ανάμεσα στα σωματεία που κατέκτησαν την 11η θέση της βαθμολογίας των τεσσάρων ομίλων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr