background img
banner
banner

Στην «IFAT 2024» Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπαρής

ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ  ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στο Μόναχο προσκεκλημένοι από διοργανωτές και εκθέτες της Διεθνούς Έκθεσης «IFAT 2024», μαζί με δεκάδες δημάρχους και αυτοδιοικητικούς απ όλη τη χώρα, βρίσκονται από την Τρίτη 14 Μαΐου οι περισσότεροι δήμαρχοι της Αχαΐας.

Πρόκειται για τον δήμαρχο Καλαβρύτων και πρόεδρο της Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας Θανάση Παπαδόπουλο, το δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, το δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και το δήμαρχο Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή.

Την αποστολή διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) ενώ το δήμαρχο Αιγιαλείας συνοδεύει και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, δημοτικός σύμβουλος και εκλέκτορας της ΚΕΔΕ, Γιώργος Ντίνος.

Η «IFAT 2024» είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση στις νέες Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, μια διοργάνωση, που αποτελεί πόλη έλξης για όλες τις εταιρείες που εμπλέκονται με μεγάλα περιβαλλοντικά έργα και πιστοποίηση μελετών και έργων περιβάλλοντος, της χώρας. Σκοπός της επίσκεψης είναι η δικτύωση και πολύπλευρη ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις και τις τελευταίες καινοτομίες.

Οι αυτοδοικητικοί της Αχαΐας  περιοδεύσουν σήμερα Τετάρτη στην έκθεση, θα έχουν και ‘b2b’ επαφές με εταιρείες που εξειδικεύονται σε έργα και δράσεις, εντός και εκτός αστικού ιστού, με οικολογικό και φιλοπεριβαλλοντικό αποτύπωμα ενώ θα επιστρέψουν αύριο στην Αθήνα.

Η «IFAT 2024» είναι η μεγαλύτερη έκθεση σε έργα βιώσιμης ανάπτυξης και διαχείρισης φυσικών πόρων που λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και φιλοξενεί κάθε χρόνο πάνω από 3.400 εκθέτες.

Απευθύνεται, πέρα από στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολιτειακούς παράγοντες, σε επαγγελματίες του χώρου και εμπορικούς αντιπροσώπους, με αντικείμενο ευθύνης το περιβάλλον ή την πολιτική προστασία.

Ειδικότερα, οι κατηγορίες, που παρουσιάζονται στην IFAT, είναι οι άντληση και επεξεργασία υδάτινων πόρων, επεξεργασία νερού και λυμάτων, διανομή νερού και συστήματα αποχέτευσης, χειρισμός πλημμύρας, αποκομιδή απορριμμάτων και ανακύκλωση, παραγωγή ενέργειας από επεξεργασία απορριμμάτων, καθαρισμός δρόμων, αντιμετώπιση χειμερινών συνθηκών, αποκατάσταση ή επεξεργασία εδάφους, έλεγχος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, τεχνολογίες μέτρησης και ελέγχου, γεωθερμία κ.ά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr