background img
banner
banner

Συζήτηση με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ΦΩΚΙΩΝΑ ΖΑΪΜΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΙΓΙΟΥ

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αιγίου πραγματοποίησε προχθές Τετάρτη 16 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης όπου είχε συνεργασία με τον προϊστάμενο Ανδρέα Μπακρόζη και τους υπαλλήλους. Έγινε μία καταγραφή του τρόπου λειτουργίας της υπηρεσίας, συζητήθηκαν τα επιμέρους θέματα και κατέληξαν πως μέσα από συνεργασία θα επιτευχθεί η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη από τη στιγμή που ανέλαβε τα συγκεκριμένα καθήκοντα και του δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους της υπηρεσίας η οποία στεγάζεται στο πάρκο Κουλούρας, στο κτίριο που παλιότερα στεγαζόταν το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων. Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αιγίου μετακόμισε εκεί πριν από δύο χρόνια, με τις εγκαταστάσεις να εξυπηρετούν πολύ περισσότερο από το παλιό και δυσλειτουργικό κτίριο της παραλίας Αιγίου στο οποίο λειτουργούσε επί σειρά ετών.

«Μέλημά μας η εξυπηρέτηση του κόσμου» είπε ο Αντιπεριφερειάρχης

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Ζαΐμης συνομίλησε με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, ξεναγήθηκε στους χώρους και συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες. «Μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση του κόσμου, γι’ αυτό βρισκόμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή συνεργασία με την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αιγίου, η οποία καλύπτει τις ανάγκες μια μεγάλης περιοχής της Αχαΐας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Μεγάλος όγκος εργασιών

΄΄Είχαμε μία καλή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη που επισκέφθηκε την υπηρεσία μας. Του εκθέσαμε κάποια γενικά προβλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την λειτουργία της υπηρεσίας΄΄, είπε στo Protionline.gr ο κ. Μπακρόζης. Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει έλλειψη προσωπικού είπε πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα ως προς αυτό, ενώ τόνισε πως η υπηρεσία του πάντα καλείται να διεκπεραιώσει μεγάλο όγκο εργασιών διότι καλύπτει ένα μεγάλο αντικείμενο, μεγάλης γεωγραφικά και πληθυσμιακά περιοχής. Όπως είπε, ΄΄το ενδιαφέρον των πολιτών για τα το αντικείμενο της υπηρεσίας μας είναι μεγάλο, αφού έχει να κάνει με διπλώματα, άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μεταβιβάσεις κ.λπ.΄΄. Όσο για το εάν υπάρχει μείωση σε αγοραπωλησίες οχημάτων, παρατήρησε ότι τα νούμερα παραμένουν σταθερά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr