background img
banner
banner

«Δίνουμε «μάχη» για ένα ποσοστό που θα μας εδραιώσει ακόμα πιο πολύ στην Ευρώπη του σήμερα»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές έστειλε από το Αίγιο όπου βρέθηκε την Τετάρτη 22 το μεσημέρι, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας, λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του κόμματος στο Αίγιο.

Μίλησε σε μέλη και μέσα ενημέρωσης και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αιγίου, με τελικό προορισμό για την Αιγιάλεια, την Ακράτα.

Ο πρόεδρος Βασίλης Σταθακάρος και η αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη τον καλωσόρισαν, με τον πρόεδρο να μιλά με θερμά λόγια για την υποψηφιότητα του κ. Κοντοζαμάνη, καθώς επίσης και τις ικανότητές του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρωβουλή. ΄΄Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, να αναδείξουμε το κόμμα με τη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εικόνα, πρώτο και με διαφορά στην προτίμηση και στη συνείδηση του κόσμου.

Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία για τον σύγχρονο Έλληνα είναι να μην πέσει πάλι σε “λακκούβες” όπως είχε γίνει το 2015. Καλωσορίζουμε τον σύμβουλο του πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία΄΄, τόνισε ο κ. Σταθακάρος, εκθειάζοντας το έργο και την παρουσία του πρώην υφυπουργού, λέγοντας ταυτόχρονα ότι οι παρουσίες τέτοιων ανθρώπων της πολιτικής εμβέλειας του παρευρισκόμενου, ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της επιτυχίας.

Σημείωσε ακόμη ότι η Δημοτική Τοπική Οργάνωση έχει δεχτεί πολλές επισκέψεις το τελευταίο διάστημα από ικανά και δραστήρια στελέχη της κυβέρνησης και χαρακτήρισε τον κ. Κοντοζαμάνη «άνδρα μεγάλης πολιτικής εμβέλειας».

Του ευχήθηκε τέλος καλή εκλογή στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Οι Τοπικές Οργανώσεις ως… καρδιά της παράταξης

΄΄Η χαρά μου είναι μεγάλη που βρίσκομαι στο Αίγιο και σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή΄΄, ήταν τα πρώτα λόγια του υποψηφίου ευρωβουλευτή κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της τοπικής Ν.Δ. όπου κατέφθασε συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και από την Πάτρα όπου ήταν πριν. Επιπλέον, σημείωσε: ΄΄Οι ημέρες που διανύουμε μέχρι τις Ευρωεκλογές θα είναι πολύ δύσκολες για όλους μας και προσπαθώ να βρεθώ σε όσο περισσότερα σημεία της χώρας γίνεται, έτσι ώστε να στείλω και εγώ από την πλευρά μου παντού, το μήνυμα νίκης της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Η Αχαΐα είναι μία περιοχή που για μένα, θεωρείται “δεύτερη πατρίδα” καθώς είμαι Πελοποννήσιος και έχω αρκετούς φίλους και συνοδοιπόρους εδώ. Είναι φίλοι της παράταξης που τους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους. Η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να μεταφερθεί σε όλους ανεξαιρέτως και άμεσα.

Οι τοπικές οργανώσεις είναι η “καρδιά” της παράταξης και γι’ αυτό και δίνουμε ισχυρή μάχη να πετύχουμε ένα ποσοστό που θα μας εδραιώσει ακόμα πιο πολύ στην Ευρώπη του σήμερα΄΄.

Ο κ. Κοντοζαμάνης χαρακτήρισε πολύ κομβικά τα επόμενα χρόνια για την πορεία της χώρας στην Ευρώπη και τόνισε ότι δύσκολα δίνεται η δυνατότητα στους υποψηφίους ευρωβουλευτές να μιλήσουν για τις εκλογές και να πουν για το έργο που μπορούν να προσφέρουν, αλλά και τους χειρισμούς που μπορούν να κάνουν, ώστε τα ευρωπαϊκά ζητήματα να έχουν θετική εξέλιξη για την Ελλάδα στην Ε.Ε.

΄΄Στο Ευρωκοινοβούλιο χρειαζόμαστε την πιο δυναμική «Ευρομάδα», μόνο έτσι θα ακουστεί ηχηρά η φωνή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μόνο έτσι θα υπερασπιστούμε άξια και με πυγμή τα συμφέροντα του τόπου μας΄΄ ανέφερε.

Με εμπειρία και γνώση αξιώνει μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η εμπειρία και η γνώση που διαθέτει για τα εθνικά θέματα είναι ο κύριος λόγος που ζητά την άμεση στήριξη των μελών της παράταξης, επισημαίνοντας: ΄΄Ξέρω πως να προασπίσω τα συμφέροντα αυτού του τόπου και σας ζητώ τη μία από τις τέσσερις ψήφους που έχετε. Χρειάζομαι έναν σταυρό της επιλογής σας, γιατί θέλω αφενός να υλοποιήσω το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μία ελληνική εκπροσώπηση ισχυρή στην Ευρώπη, αφετέρου να “ξεδιπλώσω” τις πολιτικές μου ικανότητες στο να υπερασπιστώ το συμφέρον κάθε πολίτη αυτής της χώρας στην Ε.Ε.΄΄

΄΄Η βοήθεια των φίλων από την Αιγιάλεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να πάει μπροστά ο τόπος και να δρομολογηθεί η ενσωμάτωση των ευρωπαϊκών οδηγιών για το εθνικό δίκαιο΄΄, πρόσθεσε ακόμη ο κ. Κοντοζαμάνης, καταλήγοντας: ΄΄Πρέπει να σταλθεί το πιο ηχηρό μήνυμα. Ο λαός μπορεί να το στείλει αυτό το μήνυμα και αυτό, ονομάζεται Νέα Δημοκρατία. Στις Ευρωεκλογές στέλνουμε όλοι μαζί αυτό το μήνυμα νίκης΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr