background img
banner
banner

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στο Αίγιο

THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Πανέτοιμη είναι η ΟΜ Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου την προσεχή Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 7:30μ.μ. Ο χώρος που επιλέχθηκε βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης επί της οδού Κλεομένους Οικονόμου 34 .

Στην κεντρική εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό : Ράνια Σβίγκου Γραμματέας Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος Βουλευτής Αχαΐας, Τομεάρχης Υγείας, Ευάγγελος Αντώναρος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Δημήτρης Πανόπουλος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής οι οποίοι και θα προβάλλουν τα κύρια πολιτικά ζητήματα που τίθενται ψηλά στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις θέσεις του κόμματος για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες καθώς και την Ευρωπαϊκή Πορεία της χώρας σε μια περίοδο διαρκών κρίσεων.

΄΄Η πολιτική εκδήλωση των εγκαινίων θα σηματοδοτήσει την συσπείρωση των φίλων και των μελών του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών, δίνοντας το σύνθημα της ενότητας και της μάχης για κάθε ψήφο. Το Αίγιο και η δημοκρατική Αχαΐα θα μπει μπροστά και σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία΄΄, επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου του ΣΥΡΖΙΑ-ΠΣ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr