background img
banner
banner

Συμπληρώνεται μήνας… περιμένουν να ανοίξει ο δρόμος

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ  Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ… ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ

Με το… βλέμμα στραμμένο στη  συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου (3.00μ.μ.) βρίσκονται επαγγελματίες και έμποροι της οδού Κλ. Οικονόμου και των δρόμων γύρω από την πλατεία Βάλφουρ, καθώς και οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν προτείνει την ένταξη στην ημερησία διάταξη συζήτησης του τι μέλλει γενέσθαι με την κυκλοφορία της Κλ. Οικονόμου. Το έργο της ανάπλασης έχει αποπερατωθεί ωστόσο, όπως φαίνεται, ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι διαδικασίες παραλαβής του.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από τη στιγμή που η ανάδοχος εταιρεία κοινοποίησε στον δήμο ότι ολοκλήρωσε το έργο, ωστόσο αναμένεται να δοθεί το «πράσινο φως» από την Τεχνική Υπηρεσία για το εάν εκτελέστηκαν τα προβλεπόμενα, κατόπιν ελέγχων των μηχανικών της.

Οι διαμαρτυρόμενοι για την παύση κυκλοφορίας, επαγγελματίες της Κλ. Οικονόμου ισχυρίζονται πως αίρονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε ισχύ για την εκτέλεση του έργου, από τη στιγμή που συμπληρώνεται ένας μήνας από την επίσημη γνωστοποίηση στον κύριο του έργου, της αποπεράτωσης, ωστόσο σε περίπτωση που η Τεχνική Υπηρεσία διαπιστώσει πως χρειάζονται κι άλλες παρεμβάσεις, κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο.

Η αντιπολίτευση πάντως προτίθεται σήμερα να ζητήσει συγκεκριμένες απαντήσεις. Ο επικεφαλής της μείζονος Χρήστος Γούτος θα ζητήσει από τον δήμαρχο να πάρει ξεκάθαρη θέση για τη χρήση της Κλ. Οικονόμου, με σαφείς επιφυλάξεις εάν η πεζοδρόμηση δεν συνίσταται από κυκλοφοριακή μελέτη και εκ μέρους της ελάσσονος ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ταξιαρχόπουλος που θα θέσει το θέμα, θα ζητήσει ενημέρωση τόσο για το έργο όσο και για το κυκλοφοριακό του Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr