background img
banner
banner

Επέτειος εγκαινίων του Ξενώνα «Ελπίδα»

ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, με αφορμή την 14η επέτειο από τα εγκαίνια του Ογκολογικού Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ επισκέφθηκαν τον ξενώνα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος και ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος .

Παρουσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Προέδρου Μανωλοπούλου Αναστασίας, της Αντιπροέδρου Κολλυροπούλου Αγγελικής και των μελών, Ρογδάκη Άννας – Μαρίας, Κούτρα Άγγελου, Νικολοπούλου Ανδριάνας – Θεώνης, Συνοδινού Ευρωπίας και του Κολλιόπουλου Γεώργιου, των εργαζομένων και των ωφελούμενων ο κ. Κατσικόπουλος έκανε μια αναδρομή στην πράγματι δύσκολη και χρονοβόρα προσπάθεια που οδήγησε στην ίδρυση και λειτουργία του ξενώνα και ανέφερε τα ονόματα όλων εκείνων των συμπολιτών , και όχι μόνον, που, από το δικό τους μετερίζι ο καθένας, συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.

Στα… σκαριά η υλοποίηση βελτιώσεων

Ο Περιφερειάρχης μίλησε για την πορεία του ξενώνα αλλά και για το όραμα που η Περιφέρεια έχει για την τρέχουσα περίοδο καθώς είναι στα σκαριά η υλοποίηση βελτιώσεων αλλά και νέων δράσεων που θα οδηγήσουν στο μέγιστο για τους πολίτες όφελος.

΄΄Ο Ογκολογικός Ξενώνας ΕΛΠΙΔΑ υπήρξε ένα πρωτοποριακό για την εποχή έργο και αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του τι μπορεί να δημιουργήσει η σύμπραξη, η συμπόρευση και η συνεργασία του δημόσιου τομέα με τους πολίτες για τους πολίτες.

Το όραμα, το πάθος και οι προσπάθειες των ιδιωτών δεν θα ελάμβαναν σάρκα και οστά εάν δεν συνέβαλε η τότε Νομαρχία και δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του εάν δεν βρισκόταν «κάτω από την ομπρέλα» της Περιφέρειας. Ευχή όλων να ξαναβρεθούμε σε πολλά ακόμα επόμενα «γενέθλια»΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr