background img
banner
banner

Με δυο ομίλους των «10» η νέα Α΄ κατηγορία

ΠΩΣ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

Με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων που προηγήθηκε, η Α΄ κατηγορία από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα περιλαμβάνει δυο ομίλους των δέκα ομάδων.

Τα τέσσερα νεοφώτιστα σωματεία που ανήλθαν από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία είναι από τον όμιλο Πάτρας Δάφνη και Πυρσός, από τον όμιλο Αιγίου Αστέρας Λεοντίου και Ηρακλής Πάτρας.

Συνολικά υποβιβάστηκαν οκτώ ομάδες. Οι πέντε από τον όμιλο Αιγίου: Αχαϊκός, Δαβουρλής, Αετός Ρίου, ΑΕ Καλαβρύτων, Θύελλα και από τον όμιλο Πάτρας: Δόξα Παραλίας, Αναγέννηση Π., Αστέρας Τσουκαλεΐκων.

Μειώθηκε έτσι ο αριθμός των σωματείων από 24 σε 20, οπότε οι δυο όμιλοι που θα σχηματιστούν
θα αποτελούνται από δέκα ομάδες έκαστος.

Ποια σωματεία θα αποτελέσουν τον όμιλο Αιγίου;

Το σίγουρο είναι ότι η μοναδική ομάδα από την περιοχή μας που θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν στην Α΄ κατηγορία, θα είναι η Αιγείρα / Ακράτα.

Θα στελεχωθεί από τους περυσινούς αντιπάλους: Αρη Π., Πάτραι, Νίκη Προαστείου, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, Εθνικό Π., Πήγασο, Ηρακλή και μπορεί να ολοκληρωθεί με τον Αστέρα Λεοντίου και τον Αχαιό.

Αυτές οι δυο ομάδες χρησιμοποιούσαν πέρυσι το γήπεδο Σαραβαλίου, όπως γινόταν το ίδιο και με τον Αχαϊκό που υποβιβάστηκε από την Α΄ κατηγορία. Είναι πλέον θέμα της Ενωσης αν εντάξει τα δυο αυτά σωματεία στον 2ο όμιλο, ή να μεταφέρει κάποιες άλλες ομάδες με παρόμοια γεωγραφικά δεδομένα.

Οι δυο όμιλοι της Α΄ κατηγορίας

2ος όμιλος
Αρης
Πάτραι
Νίκη Πρ.
Κεραυνός
Αιγείρα / Ακράτα
Εθνικός Π.
Ηρακλής Π.
Πήγασος
Αστέρας Λεοντίου
Αχαιός
1ος όμιλος
Δάφνη
Ατρόμητος Π.
Πανμοβριακός
Θύελλα Π.
Αχαϊκή
Διαγόρας
Δόξα Νιφορεΐκων
Ατρόμητος Λάππα
Ροΐτικα
Πυρσός


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr